Home Gaming Royal Court-uitbreiding voor Crusader Kings III beschikbaar op consoles

Royal Court-uitbreiding voor Crusader Kings III beschikbaar op consoles

by Jos Vis

De troonzaal is het centrum van de koninklijke macht. Dit is waar uw vazallen en hovelingen hun zaken bepleiten. Hier verzamel je de relikwieën en artefacten die jouw kracht vertegenwoordigen. En dit is waar uwe majesteit voor iedereen het meest duidelijk is. Beheer je koninklijke reputatie met het beste propagandamiddel dat beschikbaar is voor een middeleeuwse heerser: het koninklijk hof.

Royal Court is de eerste grote uitbreiding voor Crusader Kings III, nu op XBox Series X|S-consoles en Playstation 5. Paradox Interactive’s revolutionaire middeleeuwse strategiespel geeft spelers nu de kans om hun koninkrijk of imperium te regeren vanuit een speciaal ontworpen troonzaal. Ze kunnen speciale items verzamelen en in gebruik nemen, een budget voor eten en onderdak vaststellen en de petities van bezoekers en onderdanen beantwoorden terwijl ze hun problemen onder het koninklijke oor brengen.

De release van Royal Court gaat gepaard met een grote gratis update van Crusader Kings III die beschikbaar is voor alle spelers op de console. Deze update bevat de langverwachte personageontwerper, waarmee spelers hun eigen startpersonage kunnen creëren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x