Home Gaming The Shape of Things komt 26 mei

The Shape of Things komt 26 mei

by Jos Vis

Hyper Three Studio heeft aangekondigd dat hun nieuwste titel later deze maand, op 26 mei, zal verschijnen. In The Shape of Things ervaar je een ontspannen sfeer vanuit het comfort van je knusse kamer door kleine 3D-puzzels op te lossen in verzamelbare gachapons en de originele vorm van dingen te vinden die zijn geïnspireerd op Rubiks stijl.

De ontwikkelaar staat bekend om een ander puzzelspel, Tiny Lands, dat meer dan 2 jaar geleden op Steam werd uitgebracht, waar het momenteel 93% van de positieve recensies van spelers heeft. Het werd later uitgebracht op Nintendo Switch, waar het ook hartelijk werd verwelkomd door de gemeenschap.

The Shape of Things biedt een vergelijkbare grafische stijl met een warm kleurenpalet. De gameplay laat echter een geheel nieuwe benadering zien. Bekijk de trailer van de datumaankondiging en het wordt allemaal duidelijk in 30 seconden.

The Shape of Things neemt het basisconcept van Rubik’s kubus, maar richt zich op objecten uit het echte leven met een meer rustgevende sfeer. Puzzels verschijnen in verschillende combinaties. Je moet de juiste positie voor elk stuk vinden door te roteren, pannen of schalen totdat je de vorm van dingen vindt.

Net als in het echte leven zitten mysteriewerelden gevangen in gachapon, wachtend op hun vrijlating. Door puzzels op te lossen, verkrijg je in-game munten, die je kunt besteden aan de gacha-machine om je volgende wereld te ontgrendelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x