Home Gaming Star Citizen – Alpha 3.19: Call to Adventure-update nu verkrijgbaar

Star Citizen – Alpha 3.19: Call to Adventure-update nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Cloud Imperium Games (CIG) heeft vandaag de Star Citizen Alpha 3.19: Call to Adventure-update uitgebracht terwijl de open-wereld universum-simulator blijft groeien door zijn actieve ontwikkeling. De update van vandaag gaat dieper in op veel van de opkomende gameplay-systemen in Star Citizen, voegt extra diepte en verbeteringen toe aan mijnbouw voor één speler en voor meerdere spelers, nieuwe gevechts- en bergingsmissies die hun eigen unieke risico’s en beloningen met zich meebrengen, en een nieuwe draagbare trekstraaltool om geven spelers meer controle over bergingsoperaties. De ontwikkelaar is ook verheugd om nieuwe spelers een meer begeleide ervaring te bieden terwijl ze zich voorbereiden op hun eerste vlucht in het couplet van Area18, terwijl alle spelers een herwerkte skyline van Lorville kunnen bewonderen die de schaal van de stad beter benadrukt en meer openheid creëert. terrein voor door spelers ontworpen races. Deze updates komen vlak voor Star Citizen’s jaarlijkse Invictus Launch Week-viering die op 19 mei begint, met een Free Fly-evenement voor nieuwe spelers en de introductie van nieuwe bestuurbare schepen.

In navolging van de grote technische toevoegingen in Alpha 3.18: Lasting Legacies, heeft de update van vandaag een verhoogde focus op nieuwe content om de opkomende gameplay-systemen uit te breiden die de kern vormen van de Star Citizen-ervaring. De update zorgt voor extra stabiliteit achter de schermen voor Persistent Entity Streaming (PES), een belangrijke technische mijlpaal voor de game op weg naar naadloze Server Meshing. Met PES hebben alle fysieke items binnen een server de juiste persistentie, wat betekent dat een schip dat door een speler in een baan om de aarde is achtergelaten, kan worden ontdekt en mogelijk kan worden gestolen of vernietigd door een andere die het later vindt. De ontwikkelaar blijft investeren in het verbeteren van deze technologie en verzamelt feedback van de community terwijl ze nauw en transparant samenwerken met spelers. PES blijft verbeteren en evolueren, waardoor een meer meeslepende ervaring wordt gecreëerd, aangezien acties van spelers een blijvende impact hebben op hun server voor echt unieke ervaringen.

“Het ontwikkelen van games met baanbrekende nieuwe technologieën is altijd een monumentale uitdaging, een uitdaging die spelers zelden zien. Iedereen bij CIG weet dat we wat turbulentie hebben gehad sinds onze ambitieuze toevoeging van Persistent Entity Streaming in Alpha 3.18, maar het team heeft non-stop gewerkt aan het verbeteren en stroomlijnen van deze nieuwe technologieën die de basis vormen voor de game.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x