Home Gaming Beta trailer van UNITED 1944 getoond

Beta trailer van UNITED 1944 getoond

by Pim, Sel

Na de onthulling van UNITED 1944 vorige maand, een actievolle maar tactische FPS die schieten, strategie en ambacht combineert, en de aankondiging van de eerste bètaperiode van het spel, heeft ontwikkelaar Novarama besloten om de actie te verlengen naar twee volledige weekenden en meer mensen in Noord-Amerika en Europa aan te trekken. Bekijk de videouitnodiging om je bij de gelederen aan te sluiten tijdens de weekends van 19-21 mei en 26-28 mei:

Bundel je krachten in 16-tegen-16 basisveroveringsgevechten in de WW2-theaters van Noord-Afrika, met meer kaarten zoals Frankrijk en Rusland die later worden toegevoegd. Deze eerste bèta stelt spelers in staat om de spannende Domination-modus te ervaren, waarin je moet zoeken naar hulpbronnen, wapens moet maken, vijandelijke inlichtingendocumenten moet vinden, buitenposten moet vestigen en alle vijandelijke bases moet vernietigen.

In UNITED 1944 is teamwork de sleutel om te domineren in stedelijke oorlogsvoering. Spelers zullen zoeken naar hulpbronnen, bases versterken, buitenposten verdedigen, hun uitrusting maken en de vijand bestrijden in een meeslepende benadering van Tweede Wereldoorloggevechten die realistisch wil zijn maar geworteld is in plezierige gameplay. Eerstepersoonsschutteractie ontmoet strategie, constructie en ambacht in een competitief multiplayer-spel dat zich onderscheidt van de typische richt-en-schiet-ervaring.

Leef je eigen oorlogsverhaal terwijl je kiest hoe je je specialiseert tijdens elke wedstrijd, met een dag/nacht-cyclus die de dynamiek van gevechten verandert. De duisternis van de schemering vraagt om verkenningssupport, maar opent tegelijkertijd een raam voor stealthtactieken van vijandelijke troepen tegen je hoofdkwartier. Communicatie met je team zal essentieel zijn om te verdedigen en te veroveren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x