Home Gaming Puzzle Bobble Everybubble! verschijnt over een week

Puzzle Bobble Everybubble! verschijnt over een week

by Pim, Sel

Nog slechts één week te gaan tot de nieuwste toevoeging aan de Puzzle Bobble / Bust-A-Move serie van TAITO zijn debuut maakt: Puzzle Bobble Everybubble! wordt op 23 mei digitaal en fysiek uitgebracht voor de Nintendo Switch!

Voor nostalgische fans van deze tijdloze franchise heeft ININ Games besloten om de oorspronkelijke SNES-versie van Puzzle Bobble (Japans) en Bust-A-Move (VS) apart beschikbaar te maken voor download bij de lancering, voor de prijs van €7,99, zodat zelfs degenen die de fysieke editie hebben gekocht de kans krijgen om deze eindeloze juweeltjes opnieuw te beleven.

Ga alleen op avontuur of speel met je vrienden en duik in de nieuwste titel van de Puzzle Bobble serie en herstel de vrede op Rainbow Islands, die (letterlijk) overspoeld is door bubbels!

In dit nieuwe avontuur kun je ook één-op-één online gevechten spelen tegen spelers van over de hele wereld. Je rating en klasse zullen stijgen of dalen afhankelijk van de resultaten van je overwinningen en nederlagen, dus verbeter je vaardigheden en streef naar een hogere klasse!

Weet je al met wie je die bubbels wilt laten knappen? Geen probleem! Met de functie “Password Matching” kun je ook online spelen met je vrienden, zolang zij ook het wachtwoord hebben ingesteld!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x