Home Gaming Tiny Thor arriveert 5 juni voor pc

Tiny Thor arriveert 5 juni voor pc

by Pim, Sel

Vandaag heeft Gameforge – een toonaangevende westerse uitgever van MMORPG’s – aangekondigd dat de 16-bits pixel platformgame Tiny Thor op 5 juni wordt uitgebracht voor Windows PC. Het spel is ontwikkeld door indie studio Asylum Square en wordt uitgegeven door Gameforge onder het IndieForge-uitgeeflabel.

In Tiny Thor zullen spelers de mystieke Noorse wereld van Asgard verkennen, avonturieren door 30 unieke, handgemaakte levels. Onderweg zal de kleine godheid lastige puzzels tegenkomen en machtige tegenstanders, waaronder de veelarmige Kraken en de beruchte bedrieger God, Loki.

Maar geen uitdaging is te groot voor onze jonge held! Gewapend met de ongelooflijke mini-Mjölnir kunnen spelers het stuiterende wapen vrijelijk richten om obstakels te overwinnen en te slagen in epische baasgevechten. Bovendien kunnen spelers speciale vaardigheden leren om Thor te voorzien van machtige krachten die passen bij een (zeer kleine) god, en uitdaging levels ontgrendelen om hun goddelijkheid nog verder te testen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x