Home Gaming Gerucht: EA Sports FC word mogelijk halverwege juli getoond

Gerucht: EA Sports FC word mogelijk halverwege juli getoond

by Pim, Sel

EA lijkt van plan te zijn om in het midden van juli een onthullingsevenement te houden voor zijn aankomende voetbalspel EA Sports FC. Volgens Tom Henderson van Insider Gaming, hoewel de data nog kunnen veranderen, geven zijn bronnen aan dat de onthulling zal plaatsvinden op 12 of 13 juli.

Als onderdeel van de onthulling wordt verwacht dat EA verschillende details over EA Sports FC zal onthullen, waaronder de box art, de aankondiging van het beschikbaar komen van pre-orders en andere details, zoals mogelijk een blik op de gameplay.

EA Sports FC, de opvolger van FIFA 23, zal het eerste spel zijn dat wordt uitgebracht in de franchise sinds het partnerschap van EA met de FIFA-organisatie tot een einde kwam. In april werd een korte teaser uitgebracht voor EA Sports FC, waarin het logo van het spel en de officiële website werden onthuld.

Tijdens een recente inkomstenoproep onthulde EA dat FIFA 23, de meest recente voetbaluitgave, in slechts zes maanden de levenslange verkoopcijfers van zijn voorganger heeft overtroffen. Het succes van FIFA 23 zou echter geen verrassing moeten zijn, aangezien het spel al op weg was om de snelst verkopende titel in de geschiedenis van de franchise te worden sinds minstens februari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x