Home Gaming Insomniac werkt hard om “the Best Game We’ve Ever Made” te ontwikkelen in de vorm van Spider-Man 2

Insomniac werkt hard om “the Best Game We’ve Ever Made” te ontwikkelen in de vorm van Spider-Man 2

by Mark van Truijen

Er was veel hype voor Marvel’s Spider-Man 2 na de aankondiging in september 2021, maar er is nog geen gameplay-beelden of details onthuld. Insomniac Games vroeg onlangs aan fans om “een beetje meer geduld”, terwijl Sony verzekerde dat de sequel dit fiscale jaar zou worden uitgebracht.

In de laatste Twitch-stream van de ontwikkelaar sprak narratief directeur Jon Paquette over zijn opwinding voor de sequel. Hoewel hij niet veel nieuwe details bood, zei hij wel dat het team werkt om ervoor te zorgen “dat dit het beste spel is dat we ooit hebben gemaakt”.

“Boy, ben ik enthousiast over Spider-Man 2. Er is natuurlijk niet veel dat ik kan zeggen, maar boy, werken we echt hard om ervoor te zorgen dat dit het beste spel is dat we ooit hebben gemaakt, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen.”

Dat Insomniac hard werkt, lijkt een gegeven – game-ontwikkeling is allesbehalve gemakkelijk. En hoewel het nog steeds onbekend is wanneer Marvel’s Spider-Man 2 wordt getoond, zijn er geruchten over een aankomende PlayStation Showcase. Deze wordt naar verluidt gehouden in de week van 25 mei en zou de sequel kunnen bevatten. Andere titels waarvan wordt beweerd dat ze verschijnen zijn de vermeende remake van Metal Gear Solid 3 van Konami, dus dat zou leuk moeten worden.

Marvel’s Spider-Man 2 wordt dit najaar uitgebracht voor PS5, waarbij de stemacteur van Venom, Tony Todd, beweert dat het in september uitkomt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x