Home Gaming Elite Dangerous: Odyssey Update 15 – Betreed de Thargoid Maelstroms

Elite Dangerous: Odyssey Update 15 – Betreed de Thargoid Maelstroms

by Jos Vis

Grensontwikkelingen vandaag vrijgegeven Update 15 voor Elite Dangerous: Odyssey, markeert de volgende fase van de oorlog van de Thargoids tegen de mensheid. Commandanten zullen het mysterie ontdekken van wat er in elk van de acht Maelstroms zit, terwijl ze de gigantische bijtende gaswolken binnengaan die met Update 14 arriveerden en geconfronteerd worden met een ongekend niveau van Thargoid-agressie. Update 15 brengt ook belangrijke nieuwe functies in de game, waaronder een gloednieuwe klasse van Thargoid-schepen en extra missie-elementen te voet.

Door hun schip uit te rusten met de nieuwe Thargoid Pulse Neutraliser-module, kunnen commandanten voorkomen dat de uitschakelpuls van de Maelstrom hun schip beïnvloedt, waardoor ze dieper de wolk in kunnen reizen. Binnen wachten op hen is een buitengewoon spektakel samen met nieuwe ontdekkingen die gedaan moeten worden – om nog maar te zwijgen van tientallen Thargoid-schepen.

Onder hen bevindt zich de Glaive, het eerste Thargoid-vaartuig van de Hunter-klasse dat is toegevoegd aan Elite Dangerous, en een formidabele aanwezigheid. Dit agressieve en behendige schip gedraagt zich anders dan andere Thargoid-strijders en neemt maatregelen die voorkomen dat menselijke schepen snel kunnen ontsnappen. Deze toevoeging aan hun vloot betekent dat commandanten hun strategische benadering van talloze ontmoetingen in het spel moeten heroverwegen.

Bovendien brengt deze update een nieuw missietype te voet naar Elite Dangerous: Odyssey. Commandanten zullen deze vinden in starports die zijn getroffen door de Thargoid-oorlog, met als doel spelers naar een verlaten nederzetting te brengen waar ze de taak hebben om de macht te herstellen om te helpen in het aanhoudende conflict. Zodra ze aankomen, zullen ze strijden met een mysterieuze nieuwe variant van Thargoid Scavenger genaamd de Revenant, een krachtige vijandelijke schildwacht die meer vereist dan alleen een eenvoudige run-and-gun-aanpak in gevechten.

Zoals Commanders snel zullen ontdekken wanneer ze zich voor zichzelf in de Maelstrom wagen, is de Thargoid War nog maar net begonnen.

Alle spelers die een exemplaar van Elite Dangerous op pc bezitten en in de Live-modus spelen, hebben toegang tot de bredere verhalende ervaring in Update 15, ongeacht of ze een exemplaar van Elite Dangerous: Odyssey bezitten. Alle on-foot content vereist dat spelers een exemplaar van Elite Dangerous: Odyssey bezitten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x