Home Gaming Redfall Hotfix pastt laadschermen aan en crashes

Redfall Hotfix pastt laadschermen aan en crashes

by Mark van Truijen

Redfall, het spel van Arkane Austin, heeft sinds de lancering vorige week veel negatieve aandacht gekregen. Het werd gelanceerd met tal van bugs en gameplay-problemen, wat aanzienlijke backlash van fans en critici opleverde. De lancering was zo slecht dat Microsoft Gaming CEO Phil Spencer persoonlijk excuses aanbood en bevestigde dat Xbox “niet goed begonnen is” met het betrekken van de ontwikkelaar bij het werk aan het spel.

Desondanks zal Redfall het “meest ondersteunde spel na de lancering” van Arkane zijn, dus het werk gaat door. De eerste hotfix, v1.01, lost een probleem op met een oneindig laadscherm en een systeemcrash bij het opschorten en hervatten van gameplay tijdens het snel reizen. Het update ook de logica van de gameserverheartbeat voor “verbeterde backendcommunicatie” met de live-servers.

En dat is het zo’n beetje. Blijf op de hoogte voor meer details over andere patches en een 60 FPS Performance Mode, die na de lancering is uitgesteld. Redfall is beschikbaar voor Xbox Series X/S en PC en is speelbaar op Game Pass.

REDFALL v1.01 Hotfix Release Notes

Gameplay

  • Fixed an infinite loading screen issue that resulted from suspending and resuming gameplay while Fast Traveling across the map
  • Fixed a save system crash that resulted from suspending and resuming gameplay while Fast Traveling across the map

Servers

  • Updated game server heartbeat logic for improved backend communication with live servers

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x