Home Gaming Nintendo heeft volgens berichten geen Direct gepland voor Juni

Nintendo heeft volgens berichten geen Direct gepland voor Juni

by Mark van Truijen

Met de Xbox Games Showcase, Summer Game Fest, Ubisoft Forward en meer, zijn er verschillende grote evenementen aangekondigd voor de komende weken, terwijl recente lekken het steeds waarschijnlijker maken dat er later deze maand ook een PlayStation Showcase zal plaatsvinden. Maar wat heeft Nintendo te bieden te midden van dit alles? Met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom die deze week uitkomt, zal het Japanse bedrijf waarschijnlijk de grootste release van het jaar leveren, maar kunnen we verwachten dat het binnenkort nog belangrijke nieuwe aankondigingen doet?

Het lijkt er niet op dat dat het geval zal zijn. Volgens VGC’s Andy Robinson, die onlangs op Twitter bevestigde dat de eerdergenoemde PlayStation Showcase en de vermeende PS5-exclusiviteitsdeals van Konami met Sony kloppen, verwacht hij niet dat Nintendo “iets zal doen”, wat aangeeft dat een Nintendo Direct in juni, die het bedrijf consistent op jaarlijkse basis heeft gedaan (voor het grootste deel), dit jaar niet zal plaatsvinden.

Dit komt overeen met recente rapporten over het release-schema van het bedrijf. Te midden van berichten dat er wordt gewerkt aan een Switch-opvolger, is beweerd dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Nintendo’s laatste grote first party release voor de Switch zal zijn. Pikmin 4 en andere games zijn nog in ontwikkeling, maar naar verluidt worden alle nieuwe grote flagship-releases na Zelda bewaard voor de volgende console van het bedrijf.

Als dit klopt, en Nintendo niet klaar is om te praten over de Switch-opvolger en zijn games in juni, is het niet helemaal verrassend dat een Direct mogelijk niet in de plannen voor de nabije toekomst zit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x