Home Gaming Overwatch 2 Season 5 krijgt mogelijk nog meer Lifeweaver Buffs

Overwatch 2 Season 5 krijgt mogelijk nog meer Lifeweaver Buffs

by Mark van Truijen


De nieuwste Support-held van Overwatch 2, Lifeweaver, was bij de lancering nogal teleurstellend. Maar met enkele controle-aanpassingen en broodnodige verbeteringen aan zijn Ultieme vaardigheid en genezing, is hij nu meer bruikbaar dan voorheen. Desalniettemin onderzoekt het team bij Blizzard Entertainment nog steeds manieren om hem het waard maken om te kiezen.

Zoals game director Aaron Keller opmerkt: “We hebben een support-held met een van de hoogste genezingspercentages en een van de laagste sterftecijfers in het spel. Dat zou toch goed moeten zijn, toch? Overwatch gaat echter verder dan de ruwe cijfers die aan de wapens en vaardigheden van een held worden toegewezen. Spelers hebben een reden nodig om de ene held boven de andere te kiezen.

“Voor Lifeweaver zouden die redenen zijn utiliteit vaardigheden moeten zijn. Life Grip en Petal Platform kunnen het verloop van een gevecht veranderen, maar ze zijn ook inconsistent. Wanneer ze goed werken, kunnen ze de uitkomst van een gevecht bepalen, maar vaak staan ze te wachten om gebruikt te worden of worden ze gewoon niet goed gebruikt, door Lifeweaver of zijn team.”

Het idee is om een stimulans te bieden om naar Lifeweaver over te schakelen wanneer andere opties niet werken. Toekomstige veranderingen kunnen nog een buff aan Thorn Volley toevoegen, verminderde hit-volumes, een nieuwe Passieve vaardigheid en een potentieel nieuw voordeel voor zijn utiliteitsvaardigheden. Natuurlijk wil het team zijn ruwe genezings- en defensieve vaardigheden niet te sterk verbeteren, aangezien dit de algehele stroom van een gevecht negatief kan beïnvloeden.

Welke veranderingen er ook worden gemaakt, het team hoopt deze klaar te hebben tegen de tijd dat seizoen 5 live gaat. Keller heeft ook al een hint gegeven naar zijn volgende blogpost over de toekomst van de hero shooter, dus hopelijk komen er binnenkort PvE-details. Blijf in de tussentijd op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x