Home Gaming Starfield ontvangt ESRB rating

Starfield ontvangt ESRB rating

by Mark van Truijen

Met het aanzienlijke gebrek aan grote kwalitatieve first-party releases op de Xbox Series X/S gedurende de laatste anderhalf jaar, zijn alle ogen al geruime tijd gericht op Starfield, en nu Redfall niet aan de verwachtingen heeft voldaan (om het zacht uit te drukken), ligt de druk hoger dan ooit op de sci-fi RPG van Bethesda om een onvergetelijke ervaring te bieden. De game moet natuurlijk in september uitkomen, en voorafgaand aan de lancering heeft deze een belangrijke mijlpaal bereikt.

Starfield is nu officieel beoordeeld door de Entertainment Software Ratings Board (ESRB), de classificatieautoriteit voor Noord-Amerika, zoals blijkt uit de headerafbeelding die is gebruikt op de officiële Twitter-pagina van de game. Classificatiebeoordelingen vinden over het algemeen plaats in de latere stadia van het ontwikkelingsproces van een game en dichter bij de release, wat suggereert dat de langverwachte RPG van Bethesda Game Studios op schema ligt voor de lancering.

Na de rampzalige release van Redfall heeft Xbox-baas Phil Spencer verzekerd dat Microsoft beter heeft geholpen bij de ontwikkeling van Starfield dan bij Redfall, en dat het, in tegenstelling tot wat het deed met de shooter van Arkane, de console framerate-doelstellingen duidelijk zal communiceren vóór de release.

De game zal ook worden belicht in de aankomende Starfield Direct volgende maand, waar belangrijke nieuwe gameplay-details worden gedeeld.

Starfield komt op 6 september uit voor Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x