Home Gaming Darkest Dungeon 2 ontvangt launch trailer vlak voor de release

Darkest Dungeon 2 ontvangt launch trailer vlak voor de release

by Mark van Truijen

Ter voorbereiding op de release van Darkest Dungeon 2 op 8 mei heeft ontwikkelaar en uitgever Red Hook Studios een lanceringstrailer voor het spel uitgebracht. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Hoewel de trailer een verteller bevat die zich richt op de setting en het verhaal van Darkest Dungeon 2, laat de trailer eigenlijk heel wat gameplay zien van verschillende aspecten van de aankomende RPG-titel.

De lanceringstrailer geeft ons een glimp van de Darkest Dungeon 2-gevechtservaring, evenals hoe de on-rails roguelite-verkenning werkt en hoe spelers hun karavaan van potentiële helden moeten beheren.

In maart kreeg Darkest Dungeon 2 zijn laatste update als onderdeel van de early access-periode. De update, getiteld Redemption Road, bracht veranderingen aan in het kaarttraversie-systeem van het spel en introduceerde ook huisdieren in het spel.

Als de release op 8 mei nog te ver weg lijkt voor je, dan is Darkest Dungeon 2 beschikbaar als early access-titel op de Epic Games Store. De Steam-release van het spel zal samenvallen met zijn exit uit early access.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x