Home Gaming Assassin’s Creed Mirage krijgt mogelijk volgende maand de gameplay onthulling tijdens Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Mirage krijgt mogelijk volgende maand de gameplay onthulling tijdens Ubisoft Forward

by Mark van Truijen

Dankzij zijn belofte van een kleinere, dichtere en meer op stealth gerichte ervaring, is Assassin’s Creed Mirage een game waar veel fans van de serie nieuwsgierig naar zijn sinds de aankondiging vorig jaar, hoewel we tot op heden nog geen enkele seconde gameplay-beelden van de titel hebben gezien. Dat zal echter binnenkort waarschijnlijk veranderen.

In maart bevestigde Ubisoft dat het niet aanwezig zou zijn op E3 2023 (wat niet veel later werd geannuleerd), en in plaats daarvan een Ubisoft Forward showcase aankondigde voor 12 juni. Volgens Tom Henderson van Insider Gaming zal het bedrijf een gameplay-onthulling van Assassin’s Creed Mirage laten zien tijdens de showcase – hoewel het nog te bezien is of er een specifieke releasedatum zal worden aangekondigd.

Vorig jaar zei Ubisoft dat de game ergens in 2023 zou uitkomen, en lekken hebben beweerd dat het zich richt op een release in augustus. Dat gezegd hebbende, hebben andere lekken aangegeven dat de game mogelijk is vertraagd, dus het blijft afwachten wat de situatie rond de lancering is.

Assassin’s Creed Mirage is in ontwikkeling voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x