Home Featured Star Wars Jedi: Survivor ontwikkelaar Respawn druk bezig met de problemen

Star Wars Jedi: Survivor ontwikkelaar Respawn druk bezig met de problemen

by Mark van Truijen


Star Wars Jedi: Survivor is uitgebracht voor PC en huidige generatie consoles en, hoewel de game over het algemeen geprezen wordt door critici, is deze niet zonder problemen gelanceerd. Het lijkt namelijk te zijn uitgebracht in een minder dan optimale technische staat en met name PC-spelers lijken de klos te zijn met een ondermaatse poort.

In een recente verklaring die op Twitter werd gepubliceerd, heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment de technische problemen van de game op de PC erkend en gezegd: “We zijn ons ervan bewust dat Star Wars Jedi: Survivor niet aan onze normen voldoet voor een percentage van de PC-spelers, met name degenen met high-end machines of bepaalde specifieke configuraties.”

Respawn zegt dat het bezig is met het ontwikkelen van oplossingen om de technische problemen van de game aan te pakken, maar suggereert dat spelers geduld moeten hebben terwijl ze wachten op patches, aangezien elk patch grondig getest moet worden om te zorgen dat er geen nieuwe problemen met de game ontstaan.

“Er is geen enkele allesomvattende oplossing voor de prestaties op de pc, maar het team werkt aan oplossingen waarvan we geloven dat ze de prestaties over een breed scala aan configuraties zullen verbeteren”, schrijft de ontwikkelaar. “We zijn vastbesloten om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, maar elke patch vereist grondige tests om ervoor te zorgen dat we geen nieuwe problemen introduceren.”

Onlangs heeft Respawn ook bevestigd dat ze meerdere patches voor de game zullen uitbrengen om de grootste problemen aan te pakken.

In onze review van Star Wars Jedi: Survivor voor de PS5 gaven we de game een score van 9/10 en zeiden: “De prestaties laten nog iets te wensen over, maar Star Wars Jedi: Survivor is nog steeds een essentiële ervaring voor genre-fans en Star Wars-fanaten.” Lees hier de volledige recensie.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x