Home Gaming Evil Dead: The Game – Game of the Year editie is nu verkrijgbaar.

Evil Dead: The Game – Game of the Year editie is nu verkrijgbaar.

by Sven

aber Interactive en Boss Team Games hebben Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition uitgebracht op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store en voor het eerst op Steam. Ervaar het complete actiespel dat al door meer dan drie miljoen spelers is gespeeld, inclusief co-op PvPvE multiplayer, singleplayer-missies en de intense nieuwe Splatter Royale-modus, met volledige crossplay en een groot aantal bonussen uit zes premium DLC-sets die de koning waardig zijn.

Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition bevat het volledige basisspel met een enorme variatie aan goodies uit meerdere DLC-sets, waaronder de “Classics Bundle”, “Army of Darkness Medieval Bundle”, “Evil Dead 2013 Bundle”, “Hail to the King Bundle” en “Immortal Power Bundle”. Ontgrendel bonus speelbare Survivors en Demons met unieke krachten en vaardigheden, waaronder Mia, David, Ruby en de Blacksmith. Een hoop groovy cosmetica maken ook deel uit van het pakket, waaronder de Ash S-Mart Uniform outfit, Ash Gallant Knight outfit en Ash Savini Alternate outfit. Spelers ontgrendelen ook een aantal in-game items die zijn toegevoegd aan het spel in post-launch updates sinds de oorspronkelijke release.

Bovendien krijgen eigenaren van de Game of the Year Edition vandaag de nieuwe “Who’s Your Daddy Bundle” DLC, die op alle platforms wordt gelanceerd (de DLC is ook als stand-alone aankoop beschikbaar voor $9.99). Bestorm het slagveld met nieuwe speelbare Survivor en Demon personages, evenals nieuwe outfits, geïnspireerd op de STARZ-televisieserie “Ash vs Evil Dead”, waaronder:

Nieuwe Survivor – Brock Williams: Ash’s eigen vader, Brock, is immuun voor knockbacks en heeft verschillende aura’s die hij kan loslaten om zijn teamgenoten te helpen met zijn actieve vaardigheid. Deze aura’s veranderen dynamisch op basis van hoeveel Williams-familieleden er in het team zitten. Nieuwe Demon – Schemer: Gebaseerd op de beruchte demon-baas Baal, is de Schemer een valspecialist die Survivors in verwarring brengt met illusies. Zijn Meat Puppets veroorzaken verhoogde schade met een verscheidenheid aan aanvallen op basis van de angstniveaus van de Survivors. Nieuwe outfits voor Ash, Amanda en Pablo.

Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition is vandaag beschikbaar voor $49.99. PC-spelers kunnen de game voor een beperkte tijd voor 34% korting ($32.99) kopen op Steam en de Epic Games Store.

Tot slot ontvangen vandaag alle Evil Dead: The Game spelers een bonus nieuwe singleplayer missie. Speel als Kelly om de demon Eligos te vinden en te jagen in deze winterwonderland-uitdaging om haar gratis “Stay Frosty” outfit te ontgrendelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x