Home Gaming Diablo 4 speler zal ongeveer 150+ uur nodig hebben om level 100 te halen

Diablo 4 speler zal ongeveer 150+ uur nodig hebben om level 100 te halen

by Mark van Truijen

Blizzard Entertainment heeft veel onthuld over Diablo 4 in aanloop naar de release in juni. Hoewel de variatie in builds en details over het end-game goed klinken, zijn er wel enkele lichtelijk tegenstrijdige informatie verschenen.

Kijk bijvoorbeeld naar het probleem van de respec kosten, waarbij Diablo-series GM Rod Fergusson eerst zei dat het “te duur zou zijn om alles terug te draaien”, en later zei dat het niet onbetaalbaar duur zou zijn. Associate game director Joseph Piepiora verduidelijkte later dat het “een beetje duur” zou zijn. Hij heeft sindsdien verduidelijkt dat het bereiken van level 100 meer dan 150 uur zal kosten voor de “gemiddelde spelerservaring”.

Het is onbekend of dit verwijst naar iemand die alle content ervaart zonder te haasten. Eerder zei Piepiora dat het ongeveer 80 uur zou duren om de seizoensgebonden Battle Pass te voltooien en dat level 100 bereiken “iets langer kan duren” afhankelijk van “hoe je speelt”. Bijna twee keer zo veel speeltijd klinkt zeker niet als iets dat iets langer duurt.

Ongeacht dit alles, als dit het uiteindelijke aantal is, kunnen zelfs degenen die geen interesse hebben in toekomstige updates een uitgebreide ervaring verwachten bij de lancering. Diablo 4 komt uit op 6 juni voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x