Home Gaming The Lord of the Rings: Gollum getoond in nieuwe 4K RTX Gameplay trailer

The Lord of the Rings: Gollum getoond in nieuwe 4K RTX Gameplay trailer

by Mark van Truijen

Het vooruitzicht om als Gollum te spelen in een Lord of the Rings-spel heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat aandacht getrokken, en na een lange wachttijd zal de stealth action-adventure-titel The Lord of the Rings: Gollum van Daedalic Entertainment binnenkort eindelijk uitkomen om te laten zien hoe deze ervaring eruit zal zien. Voorafgaand aan de release heeft Nvidia ook een kijkje gegeven naar wat het spel te bieden zal hebben als je het op de pc gaat spelen.

Op pc zal The Lord of the Rings: Gollum gelanceerd worden met ondersteuning voor Nvidia DLSS 3 en RTX, en Nvidia heeft een nieuwe trailer uitgebracht die laat zien welk soort impact dat zal hebben op de visuele aspecten van het spel. Met 4K beelden met ray tracing ingeschakeld, hint de trailer op merkbare verbeteringen in belichting, schaduwen, reflecties en meer. Bekijk het hieronder om zelf een glimp op te vangen.

The Lord of the Rings: Gollum is onlangs goud gegaan en wordt uitgebracht op 25 mei voor pc, PS5, Xbox Series X/S, PS4 en Xbox One. Er is ook een Nintendo Switch-versie in ontwikkeling, maar deze heeft nog geen releasedatum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x