Home Featured Diablo 4 Video komt met de customization, build variatie en meer

Diablo 4 Video komt met de customization, build variatie en meer

by Mark van Truijen

Blizzard Entertainment’s Diablo 4 keert op veel manieren terug naar de wortels van de serie, waarbij customization en build variety op een grotere schaal worden omarmd. We hebben hier al wat van gezien in de open beta, maar de rest van het spel belooft nog meer. Een nieuwe video gaat in op de vijf verschillende klassen, het personagecreatie-systeem en Paragon Boards voor endgame, maar gaat ook dieper in op het uniek maken van je personage.

Enkele voorbeelden hiervan zijn legendarische en unieke items. De eerste biedt krachtige effecten die je kunt extraheren en op anderen kunt plaatsen. Wat betreft unieke items, deze hebben altijd hetzelfde effect, met als nadeel dat ze krachtiger zijn. De Paragon Boards bieden statistiekverbeteringen en zeldzame en legendarische nodes met unieke krachten en bonussen.

Het is veel om te bevatten, en crafting is een belangrijk onderdeel van de ervaring van begin tot eind. Diablo 4 wordt op 6 juni gelanceerd voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Als je de open beta hebt gemist, staat er van 12 tot 14 mei een Server Slam gepland, waarbij toegang wordt geboden tot dezelfde content en een levelcap van 20.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x