Home GamingAndroid World of Warships kondigt samenwerking met Popeye aan

World of Warships kondigt samenwerking met Popeye aan

by Mark van Truijen

Wargaming, de uitgever en ontwikkelaar van het toonaangevende maritieme multiplayer-spel World of Warships, heeft vandaag een officiële samenwerking aangekondigd met de pop-cultuur icoon Popeye the Sailor Man in een speciale samenwerking ter gelegenheid van World Ocean Month. Deze samenwerking zal plaatsvinden samen met een liefdadigheidspartnerschap, dat voorafgaand aan de beschikbaarheid van de inhoud zal worden aangekondigd. World Ocean Month vindt elk jaar plaats in juni en is een jaarlijkse viering van onze oceaan en een platform om bewustzijn te creëren over het werk dat nodig is om het grootste ecosysteem van de aarde te behouden.

Het Popeye Charity Bundle zal in-game commandanten Popeye en Bluto bevatten, inclusief aangepaste voice-overs, twee vlaggen en een unieke camouflage voor de Tier VII USS Colorado.

Popeye, de iconische spinazie-etende zeeman en voorvechter van een schone oceaan, is eigendom van King Features Syndicate, een onderdeel van Hearst en de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest populaire entertainmentpersonages. Als langdurige pleitbezorger van oceaanbehoud kondigde Popeye in 2020 zijn vertegenwoordiging aan van The SeaCleaners, een organisatie die zich richt op de langdurige en wereldwijde instandhouding van de oceaan, en sloot zich aan bij de strijd tegen plasticvervuiling en het vergroten van het bewustzijn van haar inspanningen op het gebied van oceaanbehoud. Deze samenwerking met Wargaming zet Popeye’s toewijding aan duurzaamheid en oceaanbehoud voort.

World of Warships is ’s werelds toonaangevende free-to-play maritieme oorlogvoering van Wargaming, waar spelers tegen elkaar vechten in de grootste bibliotheek van historisch nauwkeurige oorlogsschepen uit de 20e eeuw. Met de diepe wortels van het spel in de militaire gemeenschap heeft Wargaming een gevestigde staat van dienst in het ondersteunen van non-profitorganisaties voor veteranen en geschiedenis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x