Home StreamingDisney+ The Mandalorian Movie aangekondigd door leerling George Lucas’, zal de hele verhaallijn bevatten

The Mandalorian Movie aangekondigd door leerling George Lucas’, zal de hele verhaallijn bevatten

by Mark van Truijen

De film The Mandalorian komt eraan om het verhaal van Din Djarin en Grogu op Disney+ af te ronden, dat begon als het project van George Lucas’ leerling. Tijdens de chaos met de Star Wars-sequel trilogie vond de franchise een groot succes met The Mandalorian, gemaakt door Jon Favreau. Pedro Pascal’s Din Djarin wordt gevolgd terwijl hij een vaderfiguur wordt voor een baby van dezelfde soort als Yoda, genaamd Grogu.

Op Star Wars Celebrations 2023, die momenteel plaatsvindt in Londen, is aangekondigd dat het verhaal van Din en Grogu tot een einde komt. In plaats van het verhaal af te ronden op Disney+, zal er een The Mandalorian-film worden gemaakt die geregisseerd zal worden door Dave Filoni.

Voordat Lucas Lucasfilm aan Disney verkocht, werkte hij nauw samen met Filoni. Nadat hij het animatiegedeelte van Star Wars met Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels op zich had genomen, maakte hij geleidelijk de overstap naar live-action, waarbij hij Favreau hielp om The Mandalorian te lanceren. Maar, als leerling van Lucas is Filoni goed bekend met de lore. Dit betekent dat hij misschien dieper ingaat op Jedi en Mandalore terwijl het verhaal van Din en Grogu wordt afgerond.

Wat betreft wat we kunnen verwachten van de The Mandalorian-film, is het veilig om te zeggen dat er veel bekende gezichten op het grote scherm te zien zullen zijn. De Disney+-show bevatte al verschillende cameo’s, dus het is waarschijnlijk dat Lucasfilm en Disney de dingen willen opschalen voor de film. Personages zoals Ahsoka, Zeb en misschien zelfs Luke Skywalker zouden kunnen verschijnen.

Tot slot zal The Mandalorian seizoen 3 waarschijnlijk een opstapje zijn naar wat er gebeurt in de geplande film. De huidige verhaallijn van de show gaat dieper in op Mandalore en de Mandalorian-cultuur, wat een rol zou kunnen spelen in wat er daarna gebeurt met Grogu en Baby Yoda. Misschien kunnen de gebeurtenissen van de The Mandalorian-film narratieve gaten opvullen die leiden naar wat er gebeurt in de Star Wars-sequeltrilogie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x