Home Featured ‘The Acolyte’ krijgt eerste details en teaser tijdens ‘Star Wars’ Celebration

‘The Acolyte’ krijgt eerste details en teaser tijdens ‘Star Wars’ Celebration

by Mark van Truijen

De verwachtingen voor de aankomende Star Wars-serie The Acolyte, die zich afspeelt aan het einde van het tijdperk van de Hoge Republiek, zijn enorm hooggespannen. Tijdens de Lucasfilm Studio Showcase-panel op Star Wars Celebration London zijn nieuwe details onthuld en wij vertellen je er alles over.

Om te beginnen heeft The Acolyte een nieuw logo gekregen. Bekijk de foto hieronder, genomen door het team van Star Wars News Net:

Kathleen Kennedy bevestigde dat ze vier afgewerkte afleveringen heeft gezien en was “weggeblazen”. Bij het pitchen van The Acolyte beschreef bedenker en showrunner Leslye Headland de show als “Frozen ontmoet Kill Bill”. De productie wordt verwacht afgerond te zijn in mei, en de serie zal in 2024 uitkomen.

Headland kwam ook het podium op met Wookiee Jedi Master Kel Naka (spelling moet later bevestigd worden), gespeeld door niemand minder dan Joonas Suotamo, die Chewbacca speelde in Solo, The Last Jedi en The Rise of Skywalker, en Peter Mayhew dubbelde in sommige scènes van The Force Awakens. Hopelijk krijgen we snel meer details over dit nieuwe personage. Lee Jung-jae werd bevestigd als Jedi Master. Daphne Keen bevestigde dat ze een lightsaber gebruikt in de show, maar zei niets over haar rol als Jedi.

Er is footage van The Acolyte getoond aan de aanwezigen in de zaal. Volgens Empire Magazine waren er veel opwindende scènes te zien, waaronder High Republic kostuums en een verscheidenheid aan aliens, waaronder Neimoidians. Belangrijker nog, er werd footage getoond van Carrie-Anne Moss en Amandla Stenberg in een duel dat sterk beïnvloed is door vechtsport, waarmee meer duidelijkheid wordt verschaft over nieuwe details van het personage van Carrie-Anne Moss die voorheen niet bekend waren. Het lijkt er nu op dat Moss een Jedi Master zal spelen.

Amandla Stenberg speelt de hoofdrol in The Acolyte, een mysteriethriller die zich ongeveer 100 jaar voor The Phantom Menace afspeelt en het donkere pad van de Force verkent, evenals hoe de Jedi werden verrast door een opkomende dreiging in de aanloop naar de gebeurtenissen van de Skywalker Saga. De serie is gemaakt door de bedenker van Russian Doll, Leslye Headland, die tevens hoofdschrijver, uitvoerend producent en regisseur van ten minste één aflevering is. De opnames van de serie zullen naar verwachting in mei worden afgerond en de release staat gepland voor ergens in 2024. Houd deze ruimte in de gaten voor meer updates over The Acolyte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x