Home Gaming Fallout 4 Update komt met speculaties omtrent Fallout: New Vegas vervolg

Fallout 4 Update komt met speculaties omtrent Fallout: New Vegas vervolg

by Mark van Truijen

Een nieuwe tak voor de backend van Fallout 4, met de ontwikkelingsnaam newvegas2, heeft de fanbase van de franchise doen geloven dat er mogelijk een vervolg op de cult-klassieker Fallout: New Vegas in de maak is. De nieuwe tak is te vinden op SteamDB na een recente update, zoals ontdekt door GameSpot.

Bethesda heeft sindsdien snel referenties naar newvegas2 verwijderd, wat voor veel speculatie in de gemeenschap heeft gezorgd. Het is echter vermeldenswaardig dat Bethesda geen daadwerkelijke aankondiging heeft gedaan over een vervolg op Fallout: New Vegas (zelfs als er geruchten zijn dat er misschien een vervolg in zeer vroege discussies is), en de tak die opduikt als een update voor Fallout 4 zou eenvoudigweg kunnen wijzen op een DLC met items uit Fallout: New Vegas.

Fallout 4 staat gepland om een update te krijgen om gebruik te maken van de verbeterde hardware op Xbox Series X/S en PS5 ergens in 2023. Oorspronkelijk uitgebracht voor pc, PS4 en Xbox One, kreeg het spel ook een update met een framerate-boost op Xbox Series X/S.

Fallout 4 werd oorspronkelijk uitgebracht in november 2015 en was behoorlijk succesvol, met een opbrengst van $750 miljoen in de eerste 24 uur na de release. Het heeft ook een behoorlijk aantal DLC-releases gezien, waaronder Far Harbor en Nuka World.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x