Home Gaming Deze maand in Red Dead Online

Deze maand in Red Dead Online

by Mark van Truijen

Hijs je op je paard, vouw de kaart open en ga op pad om deze week in Red Dead Online waardevolle schatten te ontdekken aan de andere kant van de grens. Collectors van alle niveaus kunnen extra beloningen verdienen voor allerlei verschillende activiteiten, zoals het voltooien en verkopen van Collector Sets, het ontdekken van verzamelvoorwerpen en deelnemen aan het Condor Egg Freemode Event.

Krijg dubbele RDO$ en XP voor Collector Set-verkopen, de wekelijkse collectie en het Condor Egg Freemode Event


Vul je Collector’s Bag en verkoop complete Collector Sets aan Madam Nazar om dubbele RDO$ en XP te verdienen.

Verzamel alle stukken van de wekelijkse collectie en breng ze deze maand terug voor 2x de gebruikelijke beloningen.

Hou je ogen open en zorg dat je de eerste bent om het bijzondere ei in de wacht te slepen waar het in het Condor Egg Freemode Event om draait. Verzamelaars moeten in Free Roam opletten of ze een uitnodiging krijgen om mee te doen. Als je het ei weet teveroveren, krijg je deze maand dubbele beloningen van Madam Nazar.

Als je deze maand het Condor Egg Event voltooit, krijg je een beloning voor de Bird Eggs Collector Treasure Map, een prijs die perfect bij de wedstrijd past.

3x rolspecifieke XP voor het ontdekken van verzamelvoorwerpen

Haal deze maand 3x rolspecifieke XP binnen voor het ontdekken van verzamelvoorwerpen. Om het nog aantrekkelijker te maken, krijg je de volgende zeldzame kledingstukken voor de moeite (alle beloningen zijn binnen 72 uur na voltooiing beschikbaar):

  • Breng geschiedenis aan het licht door deze week minstens drie fossielen te verzamelen met de beige Lister Hat als beloning.
  • Vind deze maand minstens drie verzamelvoorwerpen om de olijfkleurige Patterned Bandana te verdienen.
  • Als je volhoudt en drie dagen op rij een dagelijkse verzamel uitdaging voltooit, krijg je de grijszwarte Blackgrave Coat erbij.

Dubbele beloningen voor de Covington Emerald BloodMoney Opportunity

Outlaws die op een buitenkansje azen kunnen een Posse samenstellen voor The Covington EmeraldBlood Money Opportunity. Verdien dubbele RDO$XP en goud voor het roven van een van senator Ricards topjuwelen in hartje Saint Denis.

Als je wilt beginnen aan Blood Money, kun je bij Guido Martelli in Saint Denis meer te weten komen over contracten en mogelijkheden.

Dubbele beloningen voor de Featured Series

Bewijs wat je waard bent in de Featured Series.Schakel vijanden uit in de verschillende onderstaande speltypen met hoge beloningen en verdien deze hele maanddubbele RDO$XP en goud.

Featured Series-kalender

  • 4 -10 april: Hardcore Pro Series
  • 11 – 17april: Hardcore Saint Denis Series
  • 18- 24 april: Contrast Series (Last Stand en Sport of Kings)
  • 25 april – 1 mei: Hardcore Overrun Series

Communityoutfit

Zet je stoerste kleurloze pose neer met deze outfit samengesteld door Don Mosh, een YouTuber die honderden afleveringen heeft opgedragen aan prachtige outfits en kledingsets in zowel Red Dead Online als GTA Online. Deze communityoutfit bestaat uit de volgende voorwerpen, allemaal gratis verkrijgbaar bij kleermakers door de hele staat en in de catalogus van Wheeler, Rawson and Co.:

  • Bowler Hat
  • Everyday Shirt (man) of Iniesta Shirtwaist (vrouw)
  • Opulent Vest
  • Roller Jacket (man) of Classic Frock Coat (vrouw)
  • Puff Tie
  • Padded Saddle Work Pants
  • Tuxedo Shoes (man) of Homestead Boots (vrouw)

4x RDO$ en rol specifieke XP voor Rabbit Sample-verkopen tot en met 10 april

Het konijnenjachtseizoen bereikt zijn jaarlijkse piek, dus bereid je maar voor op het verdoven van pluizige rakkers: Naturalists kunnen tot en met 10 april konijnenmonsters verkopen aan Harriet Davenport voor 4x RDO$ en rol specifieke XP. Als je tussen 4 en 10 april wat voor dierenmonster dan ook aan Harriet verkoopt, krijg je ook nog de zwartbruine Strickland Boots.

Log voor 10 april een keertje in om een seizoen pakket te ontvangen met 5 Gun Oil, 5 Wild Carrots, 5 Special Horse Revivers, 5 Chocolate Bars, plus de Turquoise Hitched Skirt voor vrouwelijke personages en de Blue Donegal Sweater voor mannelijke personages.

Daarnaast is Fast Travel tot en met 1 mei ook nog eens helemaal gratis. Hieronder zie je andere items die de hele maand zijn afgeprijsd in Red Dead Online.

Kortingen:

·       50% korting op – Collector’s Saddle Bag

·       40% korting op – Metal Detector

·       30% korting op – Refined Binoculars

·       30% korting op – Collector Maps

·       30% korting op – Pennington Field Shovel

·       50% korting op – Varmint Rifle

·       50% korting op – Haircuts, Dentistry, and Makeup

·       40% korting op – Ponchos

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x