Home Gaming Street Fighter 6 Gameplay toont gevecht tussen Zangief vs. Marisa

Street Fighter 6 Gameplay toont gevecht tussen Zangief vs. Marisa

by Mark van Truijen

Capcom heeft een nieuwe video uitgebracht voor het aankomende vechtspel Street Fighter 6, waarin twee ontwikkelaars tegen elkaar spelen met behulp van Zangief en Marisa.

De video laat een goede variëteit aan bewegingen zien voor beide personages, inclusief grepen voor zowel Zangief als Marisa, evenals enkele van Marisa’s projectielbewegingen. De laatste ronde toont ons ook de Critical Arts voor beide personages.

Zangief werd bevestigd voor de Street Fighter 6-selectie samen met Cammy en Lily in een trailer die in februari werd uitgebracht. De greper is een blijvende waarde van de franchise sinds de release van Street Fighter 2 en ontbrak slechts in een paar van de games in de legendarische 3-decennia van de franchise.

Capcom onthulde onlangs Hikaru Takahashi als de laatste real-time commentator in Street Fighter 6, waarmee het totale aantal commentatoren op acht komt en 13 verschillende talen beslaat.

Street Fighter 6 staat gepland voor wereldwijde release op 2 juni op pc, PS4, PS5 en Xbox Series X/S. Kort daarna zal het spel ook als hoofdevenement dienen voor het vechtspeltoernooi EVO 2023 in augustus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x