Home Gaming The Texas Chain Saw Massacre deelt exclusieve BTS-video en nieuwe track van Companion Album

The Texas Chain Saw Massacre deelt exclusieve BTS-video en nieuwe track van Companion Album

by Jos Vis

In de afgelopen twee weken heeft Gun Interactive meer details gedeeld over de aanstaande release in 2023, The Texas Chain Saw Massacre, waaronder een video achter de schermen gericht op het motion-capture-animatieproces en een nieuwe single van Remains, het begeleidende album naar de officiële soundtrack van de game. Bekijk eerst de onderstaande video voor een exclusieve blik op hoe Gun Interactive motion capture gebruikt om de beruchte uitvoeringen uit de film uit 1974 na te bootsen en erop voort te bouwen:

Op locatie opgenomen in The House of Moves in Los Angeles en deze week gedeeld, geeft het videodagboek horrorfans een fascinerende kijk op de methode van mo-cap, en illustreert het enkele van de belangrijkste choreografieën en fysieke prestaties die nodig zijn bij het animeren van personagebewegingen . Deze video bevat inzicht en commentaar van het Gun Team en hun lijst met talenten, waaronder veteraan uit de industrie en horroricoon Kane Hodder. Zag bloedbad.

Ondertussen kwam vorige week “Tragic” uit, het nieuwste nummer van het Remains-begeleidende album, geschreven en uitgevoerd door Wes Keltner & Jim Bonney. Het zware, dreigende nummer roept beelden op van industriële stagnatie en ritmische horror, en was sterk geïnspireerd door de thema’s die werden opgeroepen door het originele scenario van Kim Henkel voor de film uit 1974. In een bericht op de Gun Interactive Community Hub-pagina van afgelopen herfst schrijft Matt Szep, hoofd van de merkstrategie, dat “track over track, Remains een verhaal vertelt, creatief, van een door modernisering gedwongen verhuizing naar een plek die veel donkerder en wanhopiger is.” Door gebruik te maken van alles, van gitaar en drums tot de Apprehension Engine – het unieke muziekinstrument dat onnavolgbare horror-soundscapes kan produceren – weeft Remains een verhaal van duistere abstractie en de onstuitbare voortschrijding van de tijd, een verhaal dat de perfecte aanvulling vormt op de wereld en personages van TCSM.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x