Home Gadgets 45-inch buigbare OLED-gamingmonitor nu beschikbaar voor pre-order

45-inch buigbare OLED-gamingmonitor nu beschikbaar voor pre-order

by Jos Vis

CORSAIR heeft vandaag de pre-order beschikbaarheid aangekondigd van de langverwachte XENEON FLEX 45WQHD240 OLED-gamingmonitor, ’s werelds eerste 45-inch 21:9 buigbare OLED-gamingmonitor. Sinds de onthulling in augustus 2022 heeft de XENEON FLEX 45 de verbeelding van pc-liefhebbers en gamers geïnspireerd met de buitengewone combinatie van W-OLED-technologie, 21:9-beeldverhouding, 45-inch formaat, 240 Hz en verbazingwekkende mogelijkheid om te buigen van volledig plat tot maximaal 800R-kromming.

Nu is het wachten op de volgende sprong voorwaarts in monitortechnologie bijna voorbij, met pre-orders voor XENEON FLEX 45 nu open in de CORSAIR-webwinkel, voor de aantrekkelijke prijs van $ 1999,99 (excl. BTW). Met bestellingen die eind december 2022 worden verzonden, kunnen gamers zich voorbereiden om de CORSAIR XENEON 45in in handen te krijgen en hun eigen curve te bepalen.

Gemaakt in samenwerking met OLED-innovator LG Display, is de XENEON FLEX 45 het resultaat van CORSAIR’s technische expertise en geavanceerde W-OLED-technologie, om een geheel nieuwe monitorklasse te creëren. Met een 45-inch 3440×1440 (21:9 beeldverhouding) scherm, levert de XENEON FLEX 45 een filmische schermervaring die zowel geschikt is voor werk als voor ontspanning, met verbluffende beeldkwaliteit dankzij een piekhelderheid tot 1000nit en een 1.500.000: 1 contrastverhouding.

De XENEON FLEX 45 stelt nieuwe normen voor gaming-monitoren met een hoge framesnelheid en een lage responstijd. Bewegingsonscherpte is zo goed als geëlimineerd met een verversingssnelheid tot 240 Hz, een GtG-responstijd van 0,03 ms en een bijna onmiddellijke 0,01 ms Pixel aan/uit-tijd, alles behalve het elimineren van bewegingsonscherpte en ervoor zorgen dat je games er op hun best uitzien – allemaal volledig compatibel met NVIDIA G-SYNC en AMD FreeSync Premium.

Ondersteund door een uitgebreide garantie van drie jaar, die zowel een nul dode pixel als een nul inbrandgarantie omvat, zorgt de XENEON FLEX 45 er ook voor dat hij er jarenlang op zijn best uit zal zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x