Home Films Imagine Fantastic Film Festival filmmuziek masterclass met Simon Boswell

Imagine Fantastic Film Festival filmmuziek masterclass met Simon Boswell

by Pim, Sel

Imagine Fantastic Film Festival is in volle gang en na een indrukwekkend weekend met films, events, workshops en panels is nu ook het Nederlands Shorts Talent en het Industry programma aan de beurt met onder andere een masterclass met filmmuziek van Simon Boswell in samenwerking met BUMA Music in Motion.

Veel Nieuw Nederlands Talent
Imagine heeft dit jaar een overvloed aan Nederlands shorts, waardoor er maar liefst 3 Nieuw Nederlands Peil programma’s draaien. NNP 1 was al te zien maar vanaf vandaag zullen NNP 2 en NNP 3 ook te zien zijn tijdens het festival.

Masterclass filmmuziek Simon Boswell in samenwerking met BUMA Music in Motion
Goede filmmuziek tilt een film naar een hoger niveau en talloze soundtracks zijn zelfs klassiekers geworden. Maar wat is goede filmmuziek en hoe maak je deze? Wat is het startpunt en hoe verloopt het proces met de film en de regisseur. In deze masterclass hoor en zie je er alles over, uiteraard aan de hand van talloze muziek- en beeldfragmenten. Simon Boswell is een BAFTA-genomineerde Britse filmmuziekcomponist, dirigent, producer en muzikant, met meer dan 100 credits op zijn naam als Santa Sangre en de tv-serie The Lakes. Hij staat erom bekend dat hij voornamelijk elektronische elementen combineert met orkestrale elementen. De Masterclass is een samenwerking tussen Imagine Fantastic Film Festival en BUMA Music in Motion.

Best of Imagine: Kaartverkoop is gestart!
Zaterdag 5 November sluit Imagine met een selectie van ’the cream of the crop’ van het festival.  Een van deze Fantastic Titles gemist? Dan is dit de kans om ze alsnog te zien op het grote doek.  Ticket verkoop is vandaag gestart.

  • 11:45 – 13:40 Escape to the Silver Globe
  • 14:15 – 15:55 The Spine of Night
  • 16:30 – 18:15 Leonor Will Never Die
  • 19:00 – 21:00 Holy Spider
  • 21:30 – 23:30 Vesper

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x