Home Gaming Taito’s Puzzle Bobble Everybubble! komt in het voorjaar van 2023

Taito’s Puzzle Bobble Everybubble! komt in het voorjaar van 2023

by Jos Vis

ININ Games kondigt samen met TAITO Corporation met trots aan dat Puzzle Bobble Everybubble! komt in het voorjaar van 2023, exclusief voor Nintendo Switch! De game waarmee het allemaal begon, komt terug voor een nieuw avontuur met nieuwe verbeterde functies, die binnenkort worden aangekondigd.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de franchise, Puzzle Bobble Everybubble! zal een verhaalmodus bevatten die met maximaal 4 spelers kan worden gespeeld, en een 2 vs. 2 coƶp-gevechtsmodus. De game wordt uitgegeven door ININ en kan al vooraf worden besteld bij bepaalde retailers over de hele wereld.

Voor nostalgische fans van deze tijdloze franchise heeft ININ besloten om de originele SNES-versie van Puzzle Bobble (Japans) en Bust-A-Move (VS) ook afzonderlijk beschikbaar te stellen om te downloaden, zodat zelfs degenen die de retaileditie hebben gekocht de kans krijgen om herbeleef deze eindeloze juweeltjes.

In de versus-modus kunnen spelers tegen de computer of andere spelers spelen en zelfs bellen naar het bord van hun tegenstander sturen en deze verstoren door een groot aantal bellen tegelijk te wissen of af te scheuren.

In deze titel kunnen spelers niet alleen genieten van het traditionele 1 vs. 1 gevecht, maar ook, voor het eerst in de serie, 2 vs. 2 coƶperatieve gevechten tussen teams van twee spelers, die kunnen samenwerken om elkaars onhandige gevechten uit te wissen. richt op bubbels en geniet van een spannendere en snellere ervaring. Spelers kunnen ook alleen spelen tegen het computerteam, of samenwerken met een vriend om te strijden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x