Home Gaming The Eternal Cylinder nu op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S

The Eternal Cylinder nu op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S

by Jos Vis

Good Shepherd Entertainment en ACE Team hebben vandaag de bekroonde, veelgeprezen The Eternal Cylinder uitgebracht op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. PlayStation 4- en Xbox One-bezitters kunnen gratis upgraden naar de volgende-generatieversies van dit volledig originele en surrealistische survival-avonturenspel op hun respectievelijke consoles. Eigenaren van The Eternal Cylinder in Epic Games Store ontvangen een identieke update als de release op Steam.

oday markeert ook de uitrol van de gratis jubileumupdate van The Eternal Cylinder op alle platforms. De jubileumupdate introduceert nieuwe in-game content, evenals een aantal technische verbeteringen voor pc- en next-generation consolegebruikers.

CONTENT JUBILEUM UPDATE

Nieuwe wezens om te ontdekken: twee nieuwe wezens zwerven over de wereld – naderen op eigen risico!

  • De Buddugh Gropp is een zeer agressieve herbivoor die voorkomt in het toendra-bioom.
  • De Gharukuk is een grote driepoot alleseter in de woestijn.
    Nieuwe mutatie: je Trebhum heeft een pittige nieuwe mutatie ontwikkeld waarmee ze vuurstralen uit hun slurf kunnen schieten, een krachtige verdediging tegen roofdieren – vooral die met pels!
    Nieuwe grafische opties: de eeuwige cilinder heeft er nog nooit zo prachtig uitgezien! Ga nog meer op in deze enorm levendige wereld met de volgende upgrade-opties op bepaalde systemen:
  • Steam|Epic Games Store: geniet van volledige ondersteuning voor 4K-resolutie en raytracing.
  • PlayStation 5: Kies tussen 4K- of raytracing-modi, met ondersteuning voor haptische feedback en adaptieve triggers op DualSense draadloze controllers.
  • Xbox Series X: kies tussen 4K- of raytracing-modi (ray tracing niet beschikbaar op Xbox Series S).

The Eternal Cylinder speelt zich af in een buitenaardse wereld vol surrealistische omgevingen, exotische wezens en ontzagwekkende wonderen, allemaal bedreigd door The Cylinder: een gigantische structuur van oude oorsprong die meedogenloos alles op zijn pad verplettert. Je bent maar een kleine Trebhum – niet het sterkste of snelste wezen, maar geboren met het krachtigste vermogen van allemaal: aanpassing. Wat je aan grootte mist, moet je compenseren met vindingrijkheid en vindingrijkheid: muteer en evolueer je Trebhum-familie met nieuwe attributen en vaardigheden om gevaarlijke obstakels te navigeren en gevaarlijke roofdieren te ontvluchten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x