Home Gaming Gratis nieuwe Overcooked!-levels zijn nu beschikbaar

Gratis nieuwe Overcooked!-levels zijn nu beschikbaar

by Jos Vis

Team17 en Ghost Town Games hebben vandaag de World Food Festival-update gelanceerd voor het chaotische kookspel Overcooked! All You Can Eat, nu beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De update verwelkomt nog eens 10 nieuwe niveaus in drie nieuwe thema’s (The Metro Mash, Baked Bazaar en Pepper Plaza) waar chef-koks twee gloednieuwe recepten op de proppen zullen komen – kip bobotie en paneer curry – samen met terugkerende favorieten met een twist om hongerig te blijven. klanten op afstand.

Twee nieuwe chef-koks gaan de keuken in als onderdeel van de update (de door de community gevraagde voschef en de wereldchef met zijn alternatieve vischef-skin) samen met een nieuwe gameplay-monteur die moderne app-gebaseerde voedselbezorgservices past en ervoor zorgt dat de service vermalen tot stilstand totdat de wachtende afhaalbestellingen zijn voltooid en onderweg zijn.

Een reeks extra toegankelijkheids- en hulpopties zijn ook beschikbaar met de gratis update, waardoor koks van elke vaardigheid welkom zijn in de Overcooked! Alles wat je kunt eten keukens. De nieuwe en verbeterde hulpmodus is op elk moment toegankelijk en biedt de mogelijkheid om niveaus over te slaan; volgorde en niveau timers verhogen; receptscores verhogen; schakel besteltijden aan/uit; de respawn-tijden van spelers verkorten; voedsel moeilijker te verbranden maken; schakel het branden volledig uit; en verschillende andere opties waarmee spelers hun gameplay kunnen aanpassen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x