Home Gaming ‘Fall of Porcupine’ komt volgend jaar naar pc en consoles

‘Fall of Porcupine’ komt volgend jaar naar pc en consoles

by Jos Vis

Het leven kan zwaar zijn voor een beginnende internist, zoals de jonge Finley op het punt staat te ontdekken. Vandaag onthullen de ervaren indie-uitgever Assemble Entertainment en de nieuw opgerichte Duitse studio BUNTSPECHT.GAMES een ware liefdesbrief aan gezonde indie-avonturen en de ontberingen waarmee gezondheidswerkers worden geconfronteerd: Fall of Porcupine. De game wordt in 2023 gelanceerd op pc via Steam en GOG, Nintendo Switch, Xbox One en Series X|S en PlayStation 4|5. Om de aankondiging te vieren, bracht de uitgever een gratis proloog uit op Steam, PlayStation en Xbox, met beschikbaarheid op Nintendo Switch vanaf 30 augustus 2022.

Fall of Porcupine behandelt moeilijke onderwerpen subtiel en verdubbelt tegelijkertijd het belang van vriendschap. Fall of Porcupine vertelt een emotioneel verhaal vanuit het perspectief van een jonge arts in een liefdevol geïllustreerde wereld. Finley is een fris nieuw gezicht in de stad Porcupine, en spelers moeten de dokter die nat achter de oren is door zijn eerste paar weken van zijn medische verblijf leiden. Op het eerste gezicht is het kleine stadje Porcupine een schilderachtige, vriendelijke plek waar iedereen elkaar kent en hartelijk begroet. Maar na daar een tijdje te hebben gewoond, is het duidelijk dat niet iedereen zo eerlijk is als ze lijken te zijn. Alsof dat nog niet verwoestend genoeg was, zal Finley met een heel ander dilemma worden geconfronteerd: de botsing van werk en dagelijks leven – een weerspiegeling van een ongezond en systemisch probleem in de gezondheidszorg in het algemeen.

Met leuke minigames, gestroomlijnde platforming en vertakkende dialoogkeuzes, levert Fall of Porcupine een oprecht en levendig verhaal over vriendschap, zelfopoffering en eigenliefde. Finley moet rennen, springen en glijden door de stad Porcupine, terwijl hij ook de kwalen van de stedelingen diagnosticeert en rapporteert aan de hoofddokter, die verre van vriendelijk of ondersteunend is. Verken de buitenwijken van de stad, hang rond met vrienden en ontdek de geheimen die Porcupine gehuld houden in mysterie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x