Home Gaming The Outlast Trials – Datum van gesloten bèta onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live

The Outlast Trials – Datum van gesloten bèta onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live

by Jos Vis

Red Barrels, de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio gevestigd in Montreal, presenteerde vandaag de nieuwe gameplay-trailer voor The Outlast Trials tijdens Gamescom Opening Night Live 2022. Deze geheel nieuwe kijk op de Outlast survival-horror-ervaring komt in een Closed Beta-playtest tijdens Halloween-weekend, van vrijdag 28 oktober t/m dinsdag 1 november 2022.

In het hoogtepunt van het Koude Oorlog-tijdperk nemen spelers de rol aan van proefpersonen die zijn ontvoerd door de schimmige Murkoff Corporation. Spelers worden opgesloten in een geheime Murkoff-faciliteit en worden in een reeks fysieke en mentale beproevingen geduwd, gekweld door iconische personages en uitgedaagd alleen of in teams om te overleven met hun gezond verstand intact.

“Vorig jaar debuteerden we met de eerste gameplay-trailer voor The Outlast Trials tijdens Opening Night Live, en we werden overweldigd door de positieve ontvangst”, zegt David Chateauneuf, mede-oprichter en ontwerper van Red Barrels. “Dus het is fantastisch om dit jaar weer terug te zijn en een datum te kunnen geven voor wanneer proefpersonen… sorry, ik bedoel fans, kunnen deelnemen aan de gesloten bètatests.”

Het ontwikkelingsteam van Red Barrels is hard aan het werk om een ​​geheel nieuwe ervaring te bieden met The Outlast Trials, maar met de Outlast-smaak die fans kennen en waarderen. Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates over hoe jij je kunt aanmelden en wat je kunt verwachten van de gesloten bèta.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x