Home Gaming Killer Klowns from Outer Space: The Game, een nieuwe 3v7 asymmetrische multiplayer-horrorgame gebaseerd op de iconische film uit 1988

Killer Klowns from Outer Space: The Game, een nieuwe 3v7 asymmetrische multiplayer-horrorgame gebaseerd op de iconische film uit 1988

by Jos Vis

Videogame-uitgever Good Shepherd Entertainment en toonaangevende entertainmentstudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) hebben een ambitieuze en onverwachte intrede in het multiplayer-horrorgenre onthuld: Killer Klowns from Outer Space: The Game, een nieuwe 3v7 asymmetrische online multiplayer-game geïnspireerd op MGM’s 1988 cult horror klassieke film. Wanneer moorddadige buitenaardse Klowns komen eten in het rustige stadje Crescent Cove, moeten de lokale bevolking samenwerken om terug te vechten en de invasie te overleven. Spelers kunnen samenwerken als Klowns of mensen, waarbij ze kiezen uit verschillende personageklassen, om een ​​uitgebreide, steeds veranderende kaart te verkennen met griezelige verrassingen die om elke hoek wachten.

Deze speelse paniekopwekkende actie-ervaring, ontwikkeld door Teravision Games, herschept getrouw de sfeer van de iconische film en heeft tot doel het asymmetrische multiplayer-horrorgenre op meerdere manieren aan te wakkeren. De game wordt ontwikkeld als een live-servicetitel, met meerdere inhoudsupdates gepland voor na de lancering, en zal naar verwachting begin 2023 verschijnen op Steam, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Killer Klowns from Outer Space: The Game, geleid door visionaire gamedesigner en Friday the 13th: The Game Executive Director Randy Greenback, is een bloedstollende asymmetrische multiplayer-horror, met een uniek campy gevoel voor humor en nachtmerrieachtige onvoorspelbaarheid die de gameplay fris en spannend bij elke sessie. Randy deelde zijn enthousiasme voor het komende project:

“Het is een absoluut bucketlist-item om aan het volgende hoofdstuk van zo’n iconisch horror-IP als Killer Klowns te werken, vooral om de kans te krijgen om samen te werken met de originele makers van de film en ze te koppelen aan een ongelooflijk getalenteerd ontwikkelingsteam zoals Teravision. Ik kan niet wachten tot iedereen ziet welke rocksterren ze zijn en welke gekte we in het genre brengen.”

Good Shepherd Entertainment, in samenwerking met Teravision en MGM, is verheugd om authenticiteit en innovatie van gelijke delen te brengen in deze opwindende nieuwe versie van de cult-favoriete wereld, door de originele componist van de film, John Massari, te betrekken bij het maken van de partituur, en het maken van The Chiodo Brothers – de originele makers van Killer Klowns – uitvoerende producenten van het spel:

“Toen we voor het eerst hoorden dat iemand een Killer Klowns From Outer Space-game wilde maken, hadden we allemaal dezelfde eerste reactie: eindelijk! Maar niets had ons kunnen voorbereiden op de ervaring die de teams van Good Shepherd Entertainment en Teravision creëerden. opgewonden door de pure passie die deze mensen delen voor de wereld van Killer Klowns en de zorg die ze hebben geïnvesteerd om deze op verrassende nieuwe manieren tot leven te brengen. We weten dat onze fans enthousiast zullen zijn om in de oversized schoenen van de Klowns te kunnen stappen voor de eerste keer… Omdat we dat zijn.”

Robert Marick, Executive Vice President Global Consumer Products and Experiences bij MGM, voegde toe: “We zijn enorm verheugd om samen te werken met Good Shepherd en Teravision om deze horrorklassieker tot leven te brengen in een innovatief nieuw videospel. Niet alleen zullen de toegewijde fans van de originele film enthousiast zijn over de kijk van de videogame op het terrein, maar het zal de cultklassieker ook introduceren bij een nieuwe generatie Killer Klowns-enthousiastelingen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x