Home Gaming Dune Awakening getoond tijdens Gamescom Opening Night Live

Dune Awakening getoond tijdens Gamescom Opening Night Live

by Pim, Sel

De film was al een succes maar nu zijn Funcom in samenwerking met Legendary een game aan het ontwikkelen in het Dune universum genaamd Dune Awakening. De game belooft een survival MMO te gaan worden. Check de trailer hieronder:

Funcom is verheugd Dune: Awakening aan te kondigen, een ambitieuze volgende stap voor survival-MMO’s in de open wereld, die naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt. Dune: Awakening, dat werkt met Legendary Entertainment, speelt zich af op Arrakis en haalt inspiratie uit zowel de romans van Frank Herbert als de met een Academy Award bekroonde film van Denis Villeneuve, terwijl het spannende nieuwe mogelijkheden in de franchise verkent.

De gloednieuwe filmtrailer, aangekondigd op Gamescom Opening Night Live, geeft een voorproefje van wat komen gaat. De game kan nu op Steam worden verlanglijst en iedereen kan zich ook aanmelden voor de bèta op www.dunegames.com. Meer details over de bèta komen in de toekomst.

Dune: Awakening combineert de korreligheid en creativiteit van survivalgames met de sociale interactiviteit van grootschalige, hardnekkige multiplayer-games om een ​​unieke en ambitieuze Open World Survival MMO te creëren. Stijg op van overleven naar dominantie in een uitgestrekt en naadloos Arrakis dat wordt gedeeld door duizenden spelers.

Ga naar onbekende sectoren en ontdek als eerste geheimen en rijkdommen voordat de coriolisstormen opnieuw het zand verschuiven en het landschap veranderen. Ontsnap ternauwernood aan kolossale zandwormen, bouw je huis van schuilplaats tot machtige basis en doorkruis de duinen in iconische voertuigen uit het universum.

Jaag op kruidenbloesems en zet je oogstmachine in, en bescherm hem vervolgens tegen rivaliserende facties in snelle, dodelijke gevechten die naadloos overgaan van gepantserde grondwagens naar ornithopters in de lucht. Stippel je weg naar de macht uit en bouw je invloed binnen de Landsraad op door middel van zorgvuldige intriges.

Rui Casais, CEO van Funcom, zegt: “Funcom verlegt al 20 jaar de grenzen in het MMO-genre. Daar liggen onze wortels. Daar hebben we op voortgebouwd met Conan Exiles, ons eerste grote succes in de overlevingsruimte. Met Dune: Awakening slaan we een brug tussen survival- en MMO-genres om iets echt unieks en ambitieus te creëren binnen een universum waar we allemaal zo gepassioneerd over zijn.”

VP of Interactive Media bij Legendary Entertainment, Sam Rappaport, voegt toe: “Dune: Awakening belooft echt de wereld van Dune op een spannende nieuwe manier tot leven te brengen. We zijn verheugd om dit te creëren met een partner als Funcom, die zo bedreven is in het vastleggen van de rijke details en wonderen van filmische werelden voor het gamingpubliek.”

Sinds het begin van de jaren ’90 heeft Funcom zijn ambacht aangescherpt door onvergetelijke ervaringen te creëren in bestaande IP’s en hardnekkige online werelden met games als Anarchy Online, Age of Conan, The Secret World en Conan Exiles. Nu richt Funcom zijn blik op Arrakis, voor zijn meest ambitieuze project tot nu toe.

Dune: Awakening komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x