Home Gaming Aflevering 3 van Guild Wars 2 Living World seizoen 1 vandaag gratis beschikbaar

Aflevering 3 van Guild Wars 2 Living World seizoen 1 vandaag gratis beschikbaar

by Jos Vis

De oorsprong van de meest snode schurk van Guild Wars 2 keert vandaag terug in de game met de release van Living World Seizoen 1 Aflevering 3. Met de titel Clockwork Chaos krijgen spelers de kans om oog in oog te komen staan ​​met Scarlet Briar, het sylvari-meesterbrein dat uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van de stad Lion’s Arch, een gebeurtenis die tot op de dag van vandaag door het spel weergalmt.

Net als eerdere afleveringen van seizoen 1 die dit jaar zijn gelanceerd, zal Clockwork Chaos een groot deel van de originele 2013-ervaring consolideren in een enkele verhalende aflevering, terwijl nieuwe beloningen worden toegevoegd, zoals Watchknight Greaves en de Pavilion Champion’s Wolfblade, een mes dat is gemodelleerd naar de uurwerkridders van het Queen’s Jubilee.

Bovendien biedt de game-update bij de release van Clockwork Chaos gratis updates voor enkele ontmoetingen met wereldbazen in de kerngebieden van Guild Wars 2. De klassieke bazen van Great Jungle Wurm, Shadow Behemoth, Svanir Shaman Chief en Fire Elemental zullen gameplay-ontwerpupdates ontvangen die hun evenementen naar de huidige spelstandaarden brengen, terwijl verschillende van deze baasmodellen ook visuele verbeteringen zullen ontvangen. Je kunt meer leren op de meest recente studioblog.

Seizoen 1 markeerde bijna negen jaar geleden het begin van episodische Living World-content. Oorspronkelijk bedacht als tijdelijke verhaal- en gameplay-evenementen in de periode na de lancering, introduceerde seizoen 1 Guild Wars 2-spelers met een brede cast van personages die de komende jaren de basis zouden vormen van Dragon’s Watch en het begin van de epische verhaallijn van de oudere draak die bereikte zijn conclusie met de onlangs uitgebrachte End of Dragons-uitbreiding. De volledige chronologische geschiedenis van Guild Wars 2 zal eindelijk voor het eerst van begin tot eind kunnen worden gespeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x