Home Films Louis trapt af: dit zijn de beste voetbalfilms en -documentaires

Louis trapt af: dit zijn de beste voetbalfilms en -documentaires

by Mark van Truijen
Vanaf vandaag is de documentaire ‘Louis‘ over de gelijknamige voetballegende en huidige bondscoach Louis van Gaal te huur op Pathé Thuis. En met deze komst is het tijd om de beste voetbalfilms en -documentaires allertijden in de spotlight te zetten. Van de Schotse legende Sir Alex Ferguson: Never give in tot de aankondiging van I Am Zlatan: je beleeft het allemaal op Pathé Thuis.
Louis
Deze documentaire schetst een uniek portret over de ontwikkeling van het fenomeen Louis van Gaal. Zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago. Kijk Louis vanaf €4,99 op Pathé Thuis.
Sir Alex Ferguson: Never Give In
Het verhaal achter een van de belangrijkste voetbalmanagers ooit: Sir Alex Ferguson. Deze onthullende en persoonlijke documentaire neemt je mee van zijn roots in Glasgow tot zijn voetbalcarrière als speler en trainer. Kijk Sir Alex Ferguson: Never Give in vanaf €3,99 op Pathé Thuis.
The United WayOntdek wat Manchester United zo uniek maakt en voor hun verbondenheid zorgt. In deze documentaire wordt de veelbewogen geschiedenis van de Engelse voetbalclub verteld, met niet eerder vertoonde beelden. Kijk The United Way vanaf €3,99 op Pathé Thuis.
I Am Zlatan
Als zoon van Balkan-immigranten, wordt Zlatan Ibrahimovic geboren in Zweden. Na een ruige jeugd ontwikkeld hij zich al tientallen jaren tot Zweeds voetbalkampioen. Kijk I Am Zlatan vanaf €4,99 vanaf 27-07 op Pathé Thuis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x