Home Gaming Warriors Orochi 3 Ultimate Definitive Edition nu beschikbaar op pc

Warriors Orochi 3 Ultimate Definitive Edition nu beschikbaar op pc

by Jos Vis

KOEI TECMO kondigt de wereldwijde release van WARRIORS OROCHI 3 Ultimate Definitive Edition op pc via Steam aan. De tactische actiegame is nu beschikbaar om te kopen en biedt fans de mogelijkheid om terug te springen naar een van de meest geliefde titels van de actievolle franchise! Om de verrassende lancering te vieren, heeft KOEI TECMO Europe een nieuwe trailer uitgebracht, waarin de kenmerkende 1 vs. 1.000 fantasiegevechten van de game worden getoond met enkele van de meest geliefde krijgers van de franchise.

WARRIORS OROCHI 3 Ultimate Definitive Edition gaat verder met het verhaal van de WARRIORS na de dood van Orochi, terwijl de krijgers van het Drie Koninkrijken-tijdperk van China en de Sengoku-periode van Japan hun leven weer beginnen op te bouwen na een helse strijd om te overleven. Hun vrede duurt echter niet lang, want de monsterlijke Hydra verschijnt en vermoordt alle Warriors behalve drie. Deze overgebleven helden worden door de maanprinses Kaguya teruggestuurd in de tijd en moeten hun bondgenoten redden van hun gevreesde lot.

WARRIORS OROCHI 3 Ultimate Definitive Edition bevat alle content uit de originele lancering van WARRIORS OROCHI 3 (2012) en de meeste eerder uitgebrachte downloadbare content, gemarkeerd door meer dan 500 DLC-items, variërend van wapens en kostuums tot scenario’s. Nieuwe optimalisaties voor de pc-versie zijn ook inbegrepen, zoals muis- en toetsenbordondersteuning en een breed scala aan verschillende grafische instellingen waarmee spelers hun ervaring kunnen verfijnen.

Naast de helden uit de DYNASTY WARRIORS- en SAMURAI WARRIORS-universums, bevat WARRIORS OROCHI 3 Ultimate Definitive Edition 145 unieke helden, waaronder Kyūbi en Tamamo (gemaakt door Akihiro Yamada), evenals Kasumi uit DEAD OR ALIVE 5, Sterkenburg Cranach uit de Atelier Arland serie, en Sophitia uit de SOULCALIBUR serie! De game zit ook boordevol scenario’s uit WARRIORS OROCHI 3 Ultimate, waaronder een vervolg dat zich afspeelt na de hoofdverhaallijn, een prequel die het geheim van Orochi’s geboorte onthult, en een selectie van ‘What If’-verhalen en veldslagen die zich ontvouwen van verschillende perspectieven, waardoor spelers zich verder kunnen verdiepen in de rijke wereld van WARRIORS OROCHI 3.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x