Home Gaming Survival-rpg Frozen Flame komt dit najaar naar Early Access

Survival-rpg Frozen Flame komt dit najaar naar Early Access

by Jos Vis

Dreamside Interactive en Ravenage Publishing hebben aangekondigd dat hun langverwachte open-wereld survival-RPG Frozen Flame in de herfst van 2022 naar Early Access op Steam komt. Een nieuwe gameplay-trailer gaat ook in wereldpremière tijdens de PC Gaming Show, die plaatsvindt op 12 juni.

Dreamside en Ravenage nodigen je uit om de uitgestrekte, mysterieuze en vijandige procedureel gegenereerde wereld van draken te verkennen, gemaakt in Unreal Engine. Bereden door de vloek wenkt het nu naar zielen die in staat zijn de kracht van de magie van de draken te benutten. Degenen die over deze landen willen heersen, zullen macht en bondgenoten moeten verzamelen om de strijd naar de Ice Citadel te brengen, de thuisbasis van de Faceless die rotting verspreidt over het rijk.

Op maat gemaakt voor degenen die graag ontdekken, Frozen Flame biedt zoveel meer dan alleen een open wereld vol prachtige vergezichten en oude ruïnes vol met ongedierte. Met een volledig ontwikkeld progressiesysteem is het aan jou om de pas te nemen die je wilt en de harde wereld vol mysterie, bedreigende vijanden en gigantische wezens te doorstaan ​​die de geheimen van deze wereld bewaken. Speel alleen of met vrienden op lokaal gehoste games, word lid van officiële online rijken of huur een privéserver en pas je speelervaring volledig aan.

Sergey Korolev, oprichter van Dreamside Interactive, zei: “De ontwikkeling op Frozen Flame is al bijna vijf jaar aan de gang, met speciale aandacht voor de kwaliteit van het project. Als resultaat van feedback van de community via playtests van ontwikkelaars, gameplay-gegevens en onze gastvrije Discord, zullen we doorgaan met het doorvoeren van wijzigingen, waaronder verschillende gameplay-modi en mod-implementatie.

Elena Morina, CEO en oprichter van Ravenage Publishing zei: “We zijn verheugd om samen te werken aan de release van Frozen Flame, en ons belangrijkste doel als uitgever is om Dreamside te ondersteunen bij het onderhouden van een regelmatige release van inhoudsupdates voor de game. We kijken ernaar uit om gamers dit najaar te verwelkomen in een wereld van draken.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x