Home Gaming Planet Zoo: Europe Pack review

Planet Zoo: Europe Pack review

by Sven

Nadat Frontier ons heeft meegenomen naar alle uithoeken van de wereld – van het arctische gebied, naar Australië tot Afrika en Zuid-Amerika – was het eindelijk tijd om kennis te maken met de natuur in onze eigen achtertuinen… Of in ieder geval ons eigen continent. Met de nieuwe Planet Zoo DLC “Europe Pack” introduceert Frontier een vijftal nieuwe diersoorten die ons continent rijk is. We maken kennis met de Alpine Steenbok, het Europese Damhert, de Europese Das, de Euraziatische Lynx en de Vuursalamander.

Zoals we van Frontier gewend zijn zien alle dieren er fantastisch uit hebben ze ieder unieke en zeer schattige animaties om zo je virtuele dierentuin echt tot leven te laten komen.

Tevens is er een nieuwe scenery set toegevoegd, uiteraard volledig in klassiek Europese stijl. Denk aan mooie en historische stenen muren, klassieke voertuigen, maar ook items om zelf een typisch Europese kerstmarkt op te zetten (helaas geen glühwein, want age 10+). 

Om de nieuwe Items in hun volle glorie te showcasen hebben de developers een prachtige zoo gebouwd voor het nieuwe scenario, perfect voor de meer competitieve spelers. Als speler heb je de taak deze zoo verder uit te bouwen en succesvoller te maken dan ooit. De ervaren zoobuilder zal wat trucs achter de hand hebben, waardoor dit scenario wellicht niet de lastigste is in de game, maar zal door de specifieke objectives nog een behoorlijke uitdaging hebben om het scenario ook binnen de snelste te halen. 

Al met al levert Frontier wederom wat we veelal verwachten. De prijs (10EUR) en content is in lijn met de al bestaande DLC – denk aan de Australië pack of Zuid-Amerika pack. Wel kan men de vraag stellen of de formule van een paar nieuwe dieren, nieuwe scenery set en één scenario genoeg is om óf nieuwe spelers te trekken, óf om voor de spelers die het spel al een tijdje wat stof hebben laten vangen er nieuw leven in te blazen. Feit is wel dat veel trouwe spelers met smart hebben gewacht op een Europese uitbereiding, en dat is precies wat we gekregen hebben.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: