Home Gaming 6Souls vanaf vandaag verkrijgbaar

6Souls vanaf vandaag verkrijgbaar

by Jos Vis

Vandaag kondigen indie-uitgever Ratalaika Games en ontwikkelaar BUG-Studio met trots aan dat 6Souls nu digitaal beschikbaar is op de PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One en Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het is tijd om Butch en zijn menselijke Jack te helpen het mysterie van Clifford Castle te ontrafelen.

Jack en zijn trouwe hond Butch zijn grote liefhebbers van avontuur en op een dag stuiten ze op een kaart waarop ze details vinden van een verlaten kasteel van de familie Clifford, dus gaan ze gretig op zoek naar mogelijke schatten.

Het wordt al snel duidelijk dat het misschien niet zo eenvoudig is om het kasteel binnen te komen. Terwijl ze op weg zijn naar de brug van het kasteel, stort deze in en moeten ze uit de afgrond zien te komen door de kelder van het kasteel, waar ze de eerste ziel (de ziel van het paleis) vinden die om hulp vraagt.

YouTube video

Een lastige aanval op een koboldvijand

Het verhaal in 6Souls wordt op een interessante en inventieve manier gepresenteerd met zijn wirwar van gebeurtenissen die zich ontvouwen naarmate je verder komt. 6Souls presenteert 10 hoofdhoofdstukken, met meer dan 80 niveaus in de normale spelmodus en meer dan 120 niveaus in de moeilijke modus, compleet met eindbazen. Deze verrukkelijke presentatie biedt vele verborgen verrassingen die je dieper in het verhaal trekken.

Spelkenmerken:

  • 8 verschillende locaties met hun eigen unieke kenmerken en uitdagingen
  • Elke locatie heeft zijn eigen kenmerken
  • Bos, kasteelkerker, kasteel, bibliotheek, laboratorium, enz

6Souls biedt meer dan op het eerste gezicht lijkt met situaties die zich op verschillende manieren ontvouwen en uitdagen – giftige gasleidingen in het laboratorium, windstoten op de balkons – die de speler zullen helpen of voorkomen dat de speler de levels voltooit door tegen eindbazen te vechten in overvloed. Er zijn zelfs spinnen die aan een web aan het plafond hangen, evenals magische boekenplanken die vanzelf bewegen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: