Home Gaming 6Souls komt 3 december naar pc en consoles

6Souls komt 3 december naar pc en consoles

by Jos Vis

Vandaag kondigt Indie-uitgever Ratalaika Games, samen met BUG-Studio de ontwikkelaar, de digitale releasedatum aan voor 6Souls, een spannende saga die 3 december naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One en Xbox Series X/S en Nintendo Switch komt.

Retrofans kunnen genieten van en worden ondergedompeld in deze creatieve puzzeltocht in retrostijl om monsters te bestrijden, bazen te verslaan, een web van zeer lastige confrontaties en hersenkrakende gebeurtenissen te ontrafelen die zich ontvouwen tijdens een lange, charmante en veelbewogen reis.

Een brug te ver?

Jack en zijn trouwe hond Butch zijn grote liefhebbers van avontuur en op een dag stuiten ze op een kaart waarop ze details vinden van een verlaten kasteel van de familie Clifford, dus gaan ze gretig op zoek naar mogelijke schatten.

Het wordt al snel duidelijk dat het misschien niet zo eenvoudig is om het kasteel binnen te komen. Terwijl ze zich een weg banen naar de kasteelbrug, stort deze in en moeten ze uit de afgrond zien te komen door de kelder van het kasteel, waar ze de eerste ziel (de ziel van het paleis) vinden, die om hulp vraagt…………. .

YouTube video


Het verhaal in 6Souls wordt op een interessante en inventieve manier gepresenteerd met zijn wirwar van gebeurtenissen die zich ontvouwen naarmate je verder komt. 6Souls presenteert 10 hoofdhoofdstukken, met meer dan 80 niveaus in de normale spelmodus en meer dan 120 niveaus in de moeilijke modus, compleet met eindbazen. Deze verrukkelijke presentatie biedt vele verborgen verrassingen die je dieper in het verhaal trekken.

Slim!

De interactie tussen Jack en zijn hond past zich in het hele verhaal aan. Er zijn delen van de levels waar Jack zich niet doorheen kan wringen, omdat de doorgangen erg smal zijn, maar Butch kan het wel. Jack draagt ​​zijn hond Butch in een rugzak. Butch stapt uit de rugzak en kruipt in de gleuf op het level, waarna de speler controle krijgt voor Butch. Butch is sneller, wendbaarder en heeft ook een dubbele sprong. Butch zal Jack de sleutels brengen om het level te voltooien. Er zal ook een deel van het spel zijn waarin de speler ALLEEN AS BUTCH hoeft te spelen, en dit zal “Stealth” -mechanica hebben. SPOILER: Volgens het complot wordt Jack gevangengenomen en gaat Butch op zoek naar Jack om hem te redden. De speler moet zich achter de dozen verbergen voor de orcs om niet door hen gepakt te worden.

Genoeg te zien

  • 8 verschillende locaties met hun eigen unieke kenmerken en uitdagingen
  • Elke locatie heeft zijn eigen kenmerken
  • Bos, Kasteel Kerker, Kasteel, bibliotheek, laboratorium en meer!

Genoeg te doen

6Souls biedt meer dan op het eerste gezicht lijkt met situaties die zich op verschillende manieren ontvouwen en uitdagen – giftige gasleidingen in het laboratorium, windstoten op de balkons – die de speler zullen helpen of voorkomen dat de speler de levels voltooit door tegen eindbazen te vechten in overvloed. Er zijn zelfs spinnen die aan een web aan het plafond hangen, evenals magische boekenplanken die vanzelf bewegen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: