Home Gaming Wat zit er in de nieuwe update voor DRIFT21?

Wat zit er in de nieuwe update voor DRIFT21?

by Jos Vis

Wereldwijde uitgever 505 Games en ontwikkelaar ECC Games S.A. onthullen vandaag een nieuwe update voor het enorm populaire drift-racesimulatiespel DRIFT21.

DRIFT21, dat momenteel beschikbaar is op Steam Early Access, plaatst je achter het stuur van je eigen driftraceauto terwijl je de legendarische EBISU-circuits van Japan bestuurt. Kies uit een reeks volledig gelicentieerde auto’s en stem jouw droomdriftmachine af tot in de kleinste motoronderdelen om elk voordeel te behalen op het circuit.

Als onderdeel van de routekaart voor voortdurende ontwikkeling, test de nieuwe update van vandaag uw driftvaardigheden op de langste baan van het hele EBISU-complex. De EBISU West-baan, ook bekend als Nishi, is meer dan 2100 meter lang met lange rechte stukken en veeleisende, snelle bochten. Neem de tijd om de baan te verkennen, want misschien vindt u er direct een KuruKuru-land naast!

Log met wijzigingen

Nieuwe content

  • Nieuwe track toegevoegd – Ebisu West (ook bekend als Nishi) en KuruKuru Land
  • Nieuwe Time Attack-uitdagingen – speciaal ontworpen voor Ebisu West en KuruKuru Land
  • Nieuwe Solo Run-uitdagingen – speciaal ontworpen voor Ebisu West en KuruKuru Land

Er zullen ook verschillende fixes en updates voor de game zijn die door de community zijn gemeld om de rijervaring van de speler te verbeteren. Als onderdeel van de lopende roadmap voor Early Access-ontwikkeling werkt ECC Games S.A samen met de community om feedback te verzamelen over alle aspecten van de gameplay en inhoud om ervoor te zorgen dat DRIFT21 voorop blijft lopen in het drift-racesimulatiegenre.

DRIFT21 is nu beschikbaar voor aankoop in het Steam Early Access-programma voor € 24,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x