Home Gaming Modus Games kondigt ULTRAMAN Deluxe Edition aan van Override 2: Super Mech League

Modus Games kondigt ULTRAMAN Deluxe Edition aan van Override 2: Super Mech League

by Jos Vis

Uitgever Modus Games heeft Override 2: Super Mech League – ULTRAMAN Deluxe Edition aangekondigd, in samenwerking met Tsuburaya Productions, de maker van de Japanse superheld ULTRAMAN-serie en auteur van de 2019 ULTRAMAN-anime op Netflix.

Dit extra grote aanbod omvat:

  • The Override 2: Super Mech League-game
  • De ULTRAMAN Season Pass brengt vier iconische vechters uit de ULTRAMAN-serie van Netflix naar Override 2
  • Extra ULTRAMAN cosmetische items voor gebruik in de game

Pre-orders zijn nu verkrijgbaar in de detailhandel voorafgaand aan de lancering in december 2020 op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X en Nintendo Switch.

Override 2: Super Mech League – ULTRAMAN Deluxe Edition breidt de 20-mech-selectie van de game uit met vier hoofdpersonages uit Netflix ‘meest bekeken anime-serie van 2019; Shinjiro Hayata draagt ​​het iconische ULTRAMAN-pak, de mysterieuze Bemular, Dan Moroboshi in het ULTRAMAN-pak ver7 en de ongelooflijk krachtige alien Black King. Bij de aankondiging hoort een nieuwe trailer:

YouTube video


Override 2: Super Mech League bevat een gevarieerde selectie van charismatische krachtpatsers met verschillende vaardigheden, een enorme Carrière-modus, nieuwe kaarten en manieren om te spelen, evenals een schat aan vrij te spelen aanpassingsopties, en is een wolkenkrabbergrote evolutie van de toegankelijke game maar diepe partij vechtpartijen.

Voor alles wat met Override 2: Super Mech League te maken heeft, ga je naar de officiële site van de game (http://www.override2.com/) waar vechters die graag de eerste klap willen geven zich ook kunnen aanmelden voor de Steam-bèta van de game. Ga voor een supergrote update over de volledige line-up van Modus Games naar https://modusgames.com, sluit je aan bij het Discord-kanaal (modus.games/discord) en volg @Modus_Games op Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x