Home Gaming Arma 3 Apex: Old Man nu verkrijgbaar

Arma 3 Apex: Old Man nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Bohemia Interactive heeft vandaag het Arma 3 Apex: Old Man open-wereld scenario voor één speler uitgebracht voor hun populaire militaire simulatiesandboxspel, Arma 3. Dit bonusscenario is gratis voor iedereen die de Arma 3 Apex-uitbreiding bezit. Een nieuw ingezette trailer geeft een korte indruk van het plot en de omgeving van Old Man.

In ondersteuning van deze release, het Arma 3-basisspel en alle downloadbare contentpakketten (DLC) van Arma 3 zijn vanaf vandaag tot 21 april te koop in de Steam en Bohemia Store, met kortingen tot 70%. De Arma 3 Apex-editie, die de Arma 3, Arma 3 Apex en drie extra DLC-pakketten bevat, biedt een extra bundelkorting van 15%.

In Arma 3 Apex: Old Man neemt de speler de rol aan van een gepensioneerde legionair die op het Zuid-Pacifische eiland Tanoa woont. Wanneer een nieuwe malariastam weer een nieuwe humanitaire crisis veroorzaakt en de lokale autoriteiten er niet in slagen een effectief vaccin onder de burgerbevolking te verspreiden, wordt “Old Man” op de hoogte gebracht van een mogelijk complot. Samen met een voormalig militair contact probeert hij een catastrofaal machtsspel in de regio te voorkomen.

Het nieuwe scenario zet de speler met slechts een paar instructies in het tropische terrein van 100 vierkante kilometer van Tanoa. Het is aan de speler om zijn weg te vinden, informatie te verzamelen, wapens en uitrusting te verkrijgen en te beslissen over de beste tactieken om doelen te bereiken. Hoewel het scenario bedoeld is om een ​​authentieke ervaring te bieden, heeft de speler wel toegang tot een paar handige functies, zoals de mogelijkheid om te wachten en tijd over te slaan, en de mogelijkheid om snel te reizen tussen bekende veilige huizen.

Shared Armaverse

Arma 3 Apex: Old Man biedt meer dan 10 uur speeltijd. Het wordt uitgebracht samen met een gratis platformupdate voor alle Arma 3-gebruikers. Deze update voegt nieuwe statische machinegeweervarianten en verschillende andere middelen toe aan het spel en implementeert verschillende fixes en verbeteringen. Het volledige wijzigingslogboek voor update 1.98 is te vinden op de Arma 3-website.

Na de gebeurtenissen van de campagnes Arma 3 “The East Wind” en “Apex Protocol”, wordt de eilandstaat Tanoa in de Stille Zuidzee getroffen door weer een nieuwe humanitaire crisis; een uitbraak van malaria. Wanneer de autoriteiten er niet in slagen een effectief vaccin te verspreiden, wordt een lokale veteraan op de hoogte gebracht van een mogelijk complot en gaat hij op zoek naar de waarheid.

Open wereld

Keer terug naar de parel van de Horizon-eilanden en ontdek haar vele verborgen geheimen. Reis over land, over zee of zelfs door de lucht – en verblijf in een van de vele onderkomens om je voortgang te besparen. Bevolkt door CSAT-soldaten, Gendarmerie-officieren, lokale opstandelingen, burgers en hulpverleners, neemt Tanoa je mee in haar lange geschiedenis van conflicten en onrust.

Sandbox-gameplay

“Old Man” presenteert u een gevarieerd aantal doelstellingen, maar hoe u deze bereikt, is geheel aan u. Wees creatief en maak goed gebruik van de gevarieerde selectie aan wapens en explosieven van Arma 3. Denk eraan; alle missies zijn een kwestie van leven en dood – dus overweeg je tactiek, bereid je uitrusting voor en zorg dat je altijd een exitstrategie bij de hand hebt.

Extra content

Het Old Man-scenario wordt geleverd met nieuwe statische M2 .50-machinegeweervarianten en voegt nieuwe middelen toe die makers van community-inhoud kunnen gebruiken, zoals een Tanoa CSAT-reskin van de Zamak-truck, een rode baret, met malaria geïnfecteerde burgerpersonages en verschillende stickers en inventarisartikelen.

De bètaversie van het Arma 3 Apex: Old Man-scenario werd oorspronkelijk in december vorig jaar uitgebracht via de Arma 3 Steam Workshop. Degenen die hebben geholpen met het testen van de bètaversie, wordt aanbevolen om zich af te melden voor het Steam Workshop-item en het scenario opnieuw te starten om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

Volg Arma 3 op Facebook, Twitter, YouTube en Steam voor meer nieuws en updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x