by Jos Vis

De tweede Matchday van de eFootball.Pro Matchday van het seizoen 2019/20 vond plaats in Barcelona tijdens het weekend, met Konami Digital Entertainment B.V. vandaag de resultaten van de vijf wedstrijden * gedeeld op zaterdag 11 januari.

Arsenal FC 1-0 / 0-1 Manchester United FC

FC Bayern München2-1 / 1-0FC Barcelona

Juventus 4-0 / 4-1 FC Schalke 04

Boavista FC2-2 / 0-3 AS Monaco

Celtic FC1-1 / 1-4FC Nantes

  • Twee wedstrijden gespeeld per wedstrijd, waarbij teams afwisselen tussen “thuis” en “uit”

Matchdag 2 verbrak de gelijke stand bovenaan de eFootball.Pro-tafel, met AS Monaco als enige leider. Ze worstelden om een ​​verrassend zelfverzekerde Boavista FC te verslaan, maar na de twee wedstrijden en de rest van de botsingen van de dag leiden ASM Lotfi, ASM Usmakabyle en ASM Kilzyou zowel de ranglijst als de belangrijkste individuele ranglijsten.

De eerste wedstrijd van de dag had slechts twee doelpunten en een ongelijke puntenverdeling voor zowel Arsenal FC als Manchester United FC (1-0 / 0-1). Alex Grd scoorde in het begin van de eerste wedstrijd, en toeschouwers zagen niet meer doelpunten tot de tweede helft van de tweede wedstrijd, toen OSTRYBUCH, de winnaar van de Matchday 1 Best Goal Award, bewees dat hij in de race was voor een andere prijs volgende week.

FC Bayern München vs FC Barcelona werd een spannende wedstrijd, waarbij Alex Alguacil tegenover zijn voormalige club stond. De Blaugranas scoorden eerst, maar daarna domineerde de volledig Spaanse Bayern de eerste wedstrijd, die met 2-1 eindigde. De tweede wedstrijd werd beslist door een enkel doel van MESTRE, die wederom de beste speler van zijn team en zijn wedstrijd was volgens de eFootball PES 2020-spelstatistieken.

De wedstrijd Juventus en FC Schalke 04 was een anavalanche van doelpunten. De dominantie van het Italiaanse team was vanaf het begin duidelijk; ze scoorden vier doelpunten in de eerste wedstrijd en vier meer in de tweede (4-0 / 4-1). Het enige doel van EL_MATADOR na de hattrick van LoScandalo werd niet eens gevierd. Het Duitse team arriveerde in Barcelona voor Matchday 2 aan de leiding samen met AS Monaco en vertrok met dezelfde zes punten die ze in december hadden.

De wedstrijden van AS Monaco waren weer vol met doelen en opwinding, maar deze keer had de eerste game geen duidelijk dominant team. De twee clubs stonden om de beurt tegenover de doelman en plaatsten een laatste 2-2 in het scorebord. De tweede wedstrijd toonde echter de gebruikelijke Monegaskische ploeg, met ASM Usmakabyle en ASM Kilzyou scoren (0-3). Ze vierden hun doelen niet na de gelijkspel in de eerste wedstrijd en Boavista FC bleef aanvallen en proberen, maar uiteindelijk kreeg Monaco vier punten en de Portugese ploeg slechts één.

In de laatste wedstrijd van de dag, tussen Celtic FC en FC Nantes, streden beide clubs voor de overwinning in beide wedstrijden, maar het Franse team was succesvoller (1-1 / 1-4). Na het doel van INDOJAWA leek de eerste wedstrijd beslist. Maar Kepa, die niet op Matchday 1 speelde omdat hij Servië vertegenwoordigde op het IeSF (Internationale eSports Federation) Wereldkampioenschap, scoorde en trok in de blessuretijd. De tweede wedstrijd was compleet anders, met FC Nantes domineerde van begin tot eind ondanks de pogingen van Celtic en het doel van JORCHA.

Aan het einde van wedstrijddag leiden ASM Usmakabyle en ASM Kilzyou de scoretafel met elk vijf doelpunten, en Usmakabyle staat ook bovenaan de assists-tafel met zeven. De teller van de beste verdedigende speler toont een andere lijst, met Aazbabysk van FC Nantes, EL_MATADOR van FC Schalke 04 en Boavista FC als de mannen die het beste presteren als het gaat om verdedigende acties.

De MVP van Matchday 1 en het beste doelpunt van die eerste wedstrijden werden aan het begin van de dag toegekend. OSTRYBUCH won de prijs voor het beste doelpunt en ASM Kilzyou was de beste speler. De prijzen van Matchday 2 worden op 25 januari uitgereikt. Om de MVP te bepalen, kiest KONAMI een van de vijf spelers met de meeste CO-OP-punten die door de videogame worden bepaald. Zowel MVP als Best Goal zijn individuele prijzen die elk € 10.000 aan de winnaar toekennen.

De volgende wedstrijden voor Matchday 3, te houden op zaterdag 25 januari, zijn officieel aangekondigd:

· FC Bayern München vs Schalke 04

· FC Barcelona tegen Arsenal FC

· Celtic FC tegen Manchester United FC

· Boavista FC tegen Juventus

· AS Monaco tegen FC Nantes

Gespeeld op KONAMI’s eFootball PES 2020, eFootball.Pro is het eerste internationale esports-toernooi exclusief ontworpen voor professionele voetbalclubs om het nummer 1 esports-voetbalteam te bepalen. De beste PES-spelers ter wereld zijn door elke club ondertekend om hen in de competitie te vertegenwoordigen.

Volledige informatie over het 2019/20 seizoen van eFootball.Pro is te vinden op de officiële website – https://efootballpro.konami.net

eFootball PES2020 is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC STEAM via deelnemende fysieke en digitale winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x