Home Gaming Red Dead Online: De Nieuwste Frontier Pursuit, Moonshiners

Red Dead Online: De Nieuwste Frontier Pursuit, Moonshiners

by Jos Vis

Trap met witte bliksem als bootlegger op de zwarte markt in Moonshiners, de nieuwste Frontier-achtervolging die nu beschikbaar is in Red Dead Online. Werk samen met een beruchte distilleerder om uw eigen Moonshining-bedrijf te starten en het nieuwe Shack-pand te verlaten.

Moonshining brengt je Trader-vaardigheden naar het volgende niveau en geeft je je eerste bedrijf buiten het kamp. U zult niet alleen ingrediënten moeten vinden en de goederen moeten produceren, slimme Moonshiners zullen de eisen van de markt leren kennen en hun verzendingen afstemmen op de smaak van kopers. Met dat in gedachten, vereist Moonshining dat je als handelaar je tanden hebt gesneden, nadat je minimaal rang 5 hebt bereikt of een handelaarmissie hebt volbracht. Zodra dat is bereikt, brengt Cripps je in contact met Maggie Fike op Emerald Ranch, een oude rot in de bootleg-branche die je zal helpen je nieuwe operatie op gang te krijgen.

cid:image003.jpg@01D5B1C5.A55C9740

Om een goede glanshandel te runnen – niet wat Lemoyne Raiders-operaties in het binnenland – heb je een woning nodig. Neem contact op met Maggie om een van de vijf Moonshining Shacks te kopen waarmee u uw bedrijf zult leiden. Nadat je je kok en apparatuur hebt gevonden, behoudt Maggie de voorkant van de woning boven terwijl de kunst van destillatie beneden plaatsvindt. De kelder heeft ruimte voor optionele uitbreidingen, waaronder een bar, ruimte voor een band en een dansvloer, met extra upgrades voor je moonshining-apparatuur.

cid:image004.jpg@01D5B1C5.A55C9740

Je handelsreis biedt ook een nieuwe serie Verhaalmissies die je alleen of met je Posse kunt uitvoeren, omdat Maggie Fike je helpt je bedrijf op te bouwen en onderweg een beetje wraak neemt. Elke missie levert u voordelen op om uw bedrijf vooruit te helpen, doordat u rivalen uitschakelt, nieuwe recepten leert kennen en een vaste klantenkring opbouwt. Breid uw snelgroeiende onderneming uit door verschillende melanges te ontwikkelen en te verdelen over de vijf staten. Je kunt ook rechtstreeks gasten bedienen terwijl je vrienden vermaakt door uit te breiden met je eigen bar.

cid:image005.jpg@01D5B1C5.A55C9740

Net als alle Specialist Roles beschikt de Moonshiner over een eigen uniek pad dat op maat gemaakte kleding en accessoires ontgrendelt, apparatuurupgrades om het bedrijf te verbeteren, nieuwe wapens zoals de Flammable Moonshine Jug en een uniek sierontwerp voor de Sawed-Off Shotgun, nieuwe paardenrassen en meer.

cid:image006.png@01D5B1C5.A55C9740
cid:image007.jpg@01D5B1C5.A55C9740

De Outlaw Pass keert terug met een uitgebreide 100 rangen van nieuwe beloningen met geheel nieuwe kleding en accessoires, Role XP-boosts tijdens de Club-lidmaatschapsperiode en Goudgeschenken tot 40 goudstaven. U ontvangt ook een verscheidenheid aan aanbiedingen en beloningen, een nieuwe functie in Red Dead Online die hieronder verder wordt beschreven.

Bovendien geeft het gratis Wheeler-, Rawson- en Co. Club-lidmaatschap je het recht om extra voordelen te selecteren terwijl je XP verzamelt tot 10 maart 2020. Alle Red Dead Online-spelers worden automatisch ingeschreven in de Wheeler, Rawson en Co. Club door gewoon te spelen.

Ga voor meer informatie over The Outlaw Pass nr. 2 en de Wheeler, Rawson and Co. Club naar de officiële site.

cid:image008.png@01D5B1C5.A55C9740
cid:image009.jpg@01D5B1C5.A55C9740

Aanbiedingen en beloningen is een nieuwe functie in Red Dead Online die te vinden is op de pagina Voordelen in het pauzemenu. Op de pagina Aanbiedingen en beloningen wordt uw verzameling geschenken, kortingen en promoties weergegeven die op verschillende goederen kunnen worden toegepast. Beloningen omvatten geschenken zoals goudstaven, navullingen op Trader en Moonshiner Business-benodigdheden, kledingartikelen en accessoires, en andere gratis geschenken, terwijl aanbiedingen kortingen op geselecteerde artikelen omvatten. Ga regelmatig naar de voordelenpagina om de nieuwste aanbiedingen, beloningen en lopende promoties van Red Dead Online van week tot week te bekijken.

De update van vandaag voor Red Dead Online bevat ook nieuwe kleding, waaronder Bandoliers en korsetten (met meer items die in de komende weken aankomen), een krachtige nieuwe zijarm in de Navy Revolver en meer in aanvulling op verbeteringen en verbeteringen aan de gameplay terwijl we blijven bouwen en verfijn de gamewereld. Naast vele andere verbeteringen voegt de update van vandaag het volgende toe:

  • The ability to quick-swap weapons in the heat of battle – simply assign a “Quick Select” firearm within the Weapon Wheel, then tap L1/LB/Tab during gameplay to quickly switch between this and your currently-equipped weapon (you can still holster your weapon with a double tap of L1/LB/Tab or by selecting Unarmed in the Weapon Wheel)
  • Ability Card rebalancing on certain cards, and limits on Tonic use to ensure a level playing field for all players
  • Accessibility improvements for fishing, allowing players to reel in a catch by holding a button rather than circling the analogue stick
  • Increased stability for Horses, making your steed slightly less likely to fall down after a collision and quicker to get back up after a fall or revival

Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om rechtstreeks in je kamp te spawnen en verbeteringen aangebracht om het probleem te verminderen dat spelers ondervinden bij het opzetten van hun kampen – en we zullen blijven werken aan manieren om deze problemen aan te pakken. Zoals altijd, is uw directe feedback op Red Dead Online een integraal onderdeel van ons voortdurende werk om alles te maken wat het kan zijn – bezoek onze feedbackpagina om ons uw mening te geven.

En bekijk zeker een aantal kortingen, waaronder 5 goudstaven buiten de slagerstafel, beloningen zoals een gratis Mash Refill voor Moonshiners en een gratis bevoorrading voor handelaren, en bonussen zoals RDO $ 200 voor elke rol die je start. Bezoek de Social Club-evenementenpagina voor een volledig overzicht van de huidige bonussen en kortingen.

cid:image010.png@01D5B1C5.A55C9740

Als u een Twitch Prime-lid bent dat zijn Social Club-account al aan Twitch Prime heeft gekoppeld en uw voordelen claimt, krijgt u een gratis upgrade voor gepolijst koper voor uw Moonshine-bedrijf, waarmee u sterkere batches kunt brouwen en ook kunt helpen verbeteren uw bar. Je krijgt ook de Collector’s Bag gratis, als je het pad van een Collector nog moet volgen – het vinden en verhandelen van waardevolle schatten aan mevrouw Nazar.

Red Dead Online-spelers die Twitch Prime-abonnees worden op of na 13 december, kunnen beide gratis kopen binnen 72 uur na het worden van Twitch Prime-abonnees.

Moonshiners is nu beschikbaar in Red Dead Online voor PS4, Xbox One en pc – en komt later deze maand naar Google Stadia.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x