Home GamingAndroid Vang Pokémon Masters op je mobiel

Vang Pokémon Masters op je mobiel

by Jos Vis

Vandaag lanceerde DeNA Co., Ltd., in samenwerking met The Pokémon Company, de langverwachte mobiele game Pokémon Masters wereldwijd voor Android- en iOS-apparaten. De game kan nu worden gedownload via de onderstaande links.


Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dena.a12026418

App Store (iOS): https://apps.apple.com/app/id1442061397

Pokémon Masters is een strategie- en vechtspel waarbij spelers teams van synchronisatieparen vormen (de combinatie van een trainer en hun partner Pokémon) om 3-op-3 realtime gevechten tegen AI-tegenstanders uit te voeren. Met 65 synchronisatieparen om te werven bij de lancering, kunnen spelers samenwerken met iconische duo’s zoals Korrina & Lucario, Brendan & Treecko, Clair & Kindra en nog veel meer. De game speelt zich af op een geheel nieuwe locatie, het eiland Pasio, waar Trainers en hun partner Pokémon uit elke bekende Pokémon-regio zijn samengekomen om te concurreren.

De realtime gevechtswerktuigkundige 3-on-3 in Pokémon Masters is een nieuwe variant op Pokémon-gevechten. Spelers kunnen een spervuur ​​van bewegingen vrijgeven, terwijl hun AI-tegenstander tegelijkertijd aanvallen ontketent. Elke beweging vereist een bepaalde hoeveelheid bewegingsmeter van de speler, die tijdens het gevecht continu wordt bijgevuld. Het gevecht is afgelopen zodra een speler het team van synchronisatieparen van zijn AI-tegenstander verslaat. Spelers moeten hun team vormen, hun verplaatsingsmeter rantsoeneren en op de meest geschikte momenten strategisch de beste zetten inzetten om de overwinning te verzekeren.

Pokémon Masters biedt zowel single player als coöperatieve speelmodi. In coöperatief spel kunnen spelers zich aansluiten bij twee andere spelers van over de hele wereld om tegen een team van AI-tegenstanders te vechten.

Om de lancering van Pokémon Masters te vieren, zullen speciale in-game evenementen en beloningen ook voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Een verhaalevenement met Blue, de iconische Pokémon Trainer uit de Kanto-regio, is beschikbaar van 2 tot en met 29 september en stelt spelers in staat om samen met Blue en zijn Pokémon-partner Pidgeot te strijden tegen andere trainers uit de Kanto-regio om speciale beloningen te verdienen .

Spelers kunnen ook maximaal 3.000 edelstenen verdienen, die kunnen worden gebruikt om nieuwe synchronisatieparen aan uw team toe te voegen en dat voldoende is voor 10 synchronisatiepaarverkenners en andere in-game items voor een beperkte tijd door het spel voor de eerste keer te openen tijd, elke dag inloggen voor maximaal 10 dagen, en deelnemen aan lanceringsvieringsmissies.

Meer details over deze speciale in-game evenementen en beloningen worden beschreven in de debuutaflevering van Pokémon Masters News (https://youtu.be/ihJ0dcP1WuY), waarin Yu Sasaki, hoofdproducent van Pokémon Masters bij DeNA, de nieuwste informatie over het spel.

Pokémon Masters is een gratis te starten spel met in-app aankopen op compatibele Android- en iOS-apparaten. De game is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Spaans en Traditioneel Chinees. Fans kunnen meer informatie vinden over Pokémon Masters op https://pokemonmasters-game.com/en-US.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x