Home Gaming 2K kondigt XCOM® 2 XCOM® 2 Digital Deluxe Edition aan

2K kondigt XCOM® 2 XCOM® 2 Digital Deluxe Edition aan

by Mark van Truijen

2K en Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat de XCOM® 2 Digital Deluxe Edition nu beschikbaar is voor pre-order  voor €   64.99. De game komt wereldwijd uit op 5 februari 2016 voor Windows PC en komt ook naar Mac en Linux via Feral Interactive. De  XCOM 2 Digital Deluxe Edition bevat het vervolg op de Game van het Jaar * strategie bekroonde titel XCOM: Enemy Unknown, de XCOM 2 Reinforcement Pack ** en de digitale soundtrack.  XCOM 2 speelt zich 20 jaar in de toekomst af. De mensheid heeft zich overgegeven aan de buitenaardse dreiging en is XCOM grotendeels vergeten. Dit dwingt XCOM om de aarde terug te winnen en de mensheid van de heerschappij van de aliens te bevrijden.

De Reinforcement Pack ** kan afzonderlijk worden gekocht voor €   19.99 en bevat drie downloadbare add-on packs. Iedere add-on pack geeft een unieke draai aan de basis game-ervaring door het toevoegen van nieuwe missies, aliens, wapens, soldier customizations en andere items.

De Reinforcement Pack ** bevat het volgende:

 

  • Anarchy’s Children: bevat opstand-gerelateerde content, met meer soldier customizations (verschijnt voorjaar 2016);

 

  • Alien Hunters: de introductie van nieuwe gameplay omgevingen in  XCOM als een elite alien jacht eenheid de “Ruler” aliens moeten opsporen.  Naast  een nieuwe missie bevat de pack soldier customizations en meer krachtige wapens en armor (verschijnt zomer 2016);

 

  • Shen’s Last Gift: bevat een nieuwe soldier class met unieke upgradeable wapens, armor en aanpassingsmogelijkheden, evenals een extra-verhaal gedreven missie en kaart (release zomer 2016).

 

Gamers die XCOM 2 of XCOM 2 Digital Deluxe Edition in de pre-order of pre-purchase hebben staan krijgen ook de Resistance Warrior Pack met extra soldier customizations met oa. bonus outfits, headgear, en aangepaste facial war paint. The Resistance Warrior Pack bevat ook “Survivor of the Old War,” een nieuwe XCOM rekruut die zal verschijnen in de Avenger kazerne.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x